Wszystkim mężczyznom wszystkiego dobrego!!! A tak a propos to jest dzień mężczyzny i dzień chłopaka chyba we wrześniu to dwa święta a kobiety mają jedno święto czyli dzień kobiet,czy może coś przeoczyłam? I wcale się nie czepiam
Dzień Mężczyzny dziś się święci, Więc życzę Ci tego, co Cię kręci: Full zabawy, dobrych chęci, Niech Cię licho złe nie nęci, "Złe" przygody niech Cię miną Oraz troski w dal odpłyną.........Wszystkiego naj naj dla wszystkich panów
Wszystkim mężczyznom w dniu ich święta wszystkiego najlepszego:)))
Dołączam się do życzeń... dla Naszych i nie Naszych Facetów WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Wszystkim panom dużo zdrowia, miłości i kasy, a Bahusowi dodatkowo dużo beczułek złotego płynu :)
Wszystkim mężczyznom wszystkiego dobrego!!! A tak a propos to jest dzień mężczyzny i dzień chłopaka chyba we wrześniu to dwa święta a kobiety mają jedno święto czyli dzień kobiet,czy może coś przeoczyłam? I wcale się nie czepiam
No to już Ty sama musisz stwierdzić kogo masz u swojego boku... i kiedy składasz mu życzenia - na dzień chłopaka czy na dzień mężczyzny.... ;)
Najlepszego Panowie, bo co byśmy bez was robiły
Wszystkiego najlepszego panowie! :)
starsi panowie dwaj
Flip i Flap:)
A w szczególności naszym z Wielkiego Żarcia.
Dzień Mężczyzny dziś się święci,
Więc życzę Ci tego, co Cię kręci:
Full zabawy, dobrych chęci,
Niech Cię licho złe nie nęci,
"Złe" przygody niech Cię miną
Oraz troski w dal odpłyną.........Wszystkiego naj naj dla wszystkich panów
Bardzo dziękuję....
Nie wiedziałam , że dzisiaj takie świeto!W takim razie życzę wszystkim mężczyznom wszystkiego co najlepsze
Dzięki:)