Koszyczki sa zrobione z wikliny papierowej a jajka to balony oklejone papierem i pomalowane biala farba a pozniej mozesz okleic serwetka albo inaczej ozdobic .Pozdrawiam
iatki to biore serwetke papierowa zalezy ile jast warstwowa i ja warstwuje zeby tylko zostala ta z rysunkiem wycinam nozyczkami dookola i naklejam pozniej lakierem wodnym
Piekne:)
Anka53, przepraszam ze sie wtracam w Twój wątek, w dodatku nie na temat,ale nie wiem gdzie to napisac.
Vikuniu, zmieniłaś zdjęcie w awatarze - to Twoje aktualne? Pięknie wyglądasz - zmiany bardzo Ci służą :)
Śliczne!!!!
Śliczne.!!
jak zrobić takie cudo?;]
Koszyczki sa zrobione z wikliny papierowej a jajka to balony oklejone papierem i pomalowane biala farba a pozniej mozesz okleic serwetka albo inaczej ozdobic .Pozdrawiam
A jak Ty robisz te kwiatki na wiklinie? To jakieś specjalne czy co, bo już jakiś czas się zastanawiam?
kw
iatki to biore serwetke papierowa zalezy ile jast warstwowa i ja warstwuje zeby tylko zostala ta z rysunkiem wycinam nozyczkami dookola i naklejam pozniej lakierem wodnym![](/emoticons/worried.gif)
Piękne.!!
Prześliczne, wyglądają jak ze sklepowej półki :)
Gratuluję talentu :)![](/emoticons/2thumbsup.gif)