...wyroby marki PILOS tylko w Lidl-u, bo to ich marka, a wędzony twaróg pewnie można dostać w supermarketach albo delikatasach typu Almi, Piotr i Paweł
Tak. Ma i bundz wędzony, i zwykły, i z ziołami. Już się "rozpoznajemy" - z kobietą, nie z bundzem . Siedzi zwykle tam na końcu, gdzie sery i zwykle przy stole z brzegu. Próbowała mnie ostatnio namówić na kozią bryndzę, ale muszę "dojrzeć" do spróbowania.
Też mi się wydaje,że produkty Pilos można kupić tylko w Lidlu.Ten twaróg wędzony jest rzeczywiście pyszny,kupiłam go ostatnio,jest przede wszystkim wilgotny.Inne twarogi wędzone z którymi do tej pory się stykałam były w smaku dobre ale suche jak wiór.
Jadłam ostatnio pyszny twaróg wędzony firmy Pilos. Mama kupiła go w Lidlu. Niestety już go tam nie ma. Może wiecie gdzie jeszcze można go kupić?
...wyroby marki PILOS tylko w Lidl-u, bo to ich marka, a wędzony twaróg pewnie można dostać w supermarketach albo delikatasach typu Almi, Piotr i Paweł
Nie całkiem w temacie, ale jak masz blisko na Kleparz w Krakowie lub bywasz, to koniecznie spróbuj wędzonego bundza.
LIDL sie kłania! Mnie też smakuje twaróg z Lidla.
Nie całkiem w temacie, ale jak masz blisko na Kleparz w Krakowie lub bywasz,
U kogoś konkretnie ?to koniecznie spróbuj wędzonego bundza.
Tak. Ma i bundz wędzony, i zwykły, i z ziołami. Już się "rozpoznajemy" - z kobietą, nie z bundzem
. Siedzi zwykle tam na końcu, gdzie sery i zwykle przy stole z brzegu. Próbowała mnie ostatnio namówić na kozią bryndzę, ale muszę "dojrzeć" do spróbowania.
Też mi się wydaje,że produkty Pilos można kupić tylko w Lidlu.Ten twaróg wędzony jest rzeczywiście pyszny,kupiłam go ostatnio,jest przede wszystkim wilgotny.Inne twarogi wędzone z którymi do tej pory się stykałam były w smaku dobre ale suche jak wiór.
Dobry twaróg wędzony z firmy Jana można kupić w Carrefurze (cholera wie, jak to się pisze :)), są dwa rodzaje: z papryką i czosnkiem.