Adresu nie znam, ponieważ z Gorzowa nie jestem. Zaopatruję się w tej firmie i wiem napewno, że w Gorzowie Wlkp. mają siedzibę. To jest hurtownia, ale takie osoby jak my też mogą tam zakupy robić. Oprócz barwników jest tam wiele innych rzeczy, niezbędnych do pieczenia. A co do barwników do jajek, to jakoś przekonana nie jestem. Spożywcze, to one są, ale barwimy nimi tylko skorupki, których przecież nie jemy.
Czasem bywają w Tesco, w Kauflandzie nigdy nie widziałam ale sama jestem ciekawa. Chyba, że barwniki do jajek, te już są w Kauflandzie w rozmaitych wersjach i cenach ale chyba nie o takie chodzi.
Chodzi mi o sklep lub hurtownie. Dziekuje z gory za odpowiedz.
Np. JUREKO Lubuskie Centrum Zaopatrzenia Piekarnictwa i Cukiernictwa.
Dzieki, a mozesz podac adres?
Wyszukiwarka google pokazuje taki adres.....Lotnikow 10, 65-120 Zielona Gora
Adresu nie znam, ponieważ z Gorzowa nie jestem. Zaopatruję się w tej firmie i wiem napewno, że w Gorzowie Wlkp. mają siedzibę. To jest hurtownia, ale takie osoby jak my też mogą tam zakupy robić. Oprócz barwników jest tam wiele innych rzeczy, niezbędnych do pieczenia. A co do barwników do jajek, to jakoś przekonana nie jestem. Spożywcze, to one są, ale barwimy nimi tylko skorupki, których przecież nie jemy.
W moich stronach mozna je spotkać w duzych marketach np. Intermarche, Kaufland na stoiskach z artykułami do ozdabiania ciast
Barwniki do jaj! To są na 100% barwniki spożywcze! Dla pewności należy przeczytać skład na opakowaniu!
Czasem bywają w Tesco, w Kauflandzie nigdy nie widziałam ale sama jestem ciekawa. Chyba, że barwniki do jajek, te już są w Kauflandzie w rozmaitych wersjach i cenach ale chyba nie o takie chodzi.
Nie, nie chodzi mi o barwniki do jaj. Chodzi mi o barwniki do zdobienia tortow, ciast itd.
Piotr i Paweł ul. Walczaka 13 ale barwniki w płynie.
Ja kupowałam barwniki na allegro. Mają duży wybór, bo są i w płynie, i w żelu, i w proszku.