Witam ! Jestem tu od niedawna, dokładnie od dzisiaj. Dopiero zaczynam przygodę z tortami, są to moje początki. Pierwszy swoj tort zrobiłam dokładnie 4 miesiące temu. Wiele razy oglądałam Wasze działa i też chcę się podzielić moimi "tworami":)
Te torty są idealne! Chciałabym zrobic choć jeden taki jak Twój. Pewnie tak jak wyglądają tak i smakują- zapewne niebo w gębie. Poproszę przepisik na te smakołyki.Pozdrawiam
Masz talent, pierwsze torty i takie ładne, masz coś co lubię-nie przeładowujesz tortów dekoracją bo nie ma nic gorszego niż nadmiar. Biało-brazowy zdecydowanie najładniejszy i w moim guście, pieknie i gładko obłożony, reszta też super, są estetyczne i apetyczne!
Witam ! Jestem tu od niedawna, dokładnie od dzisiaj. Dopiero zaczynam przygodę z tortami, są to moje początki. Pierwszy swoj tort zrobiłam dokładnie 4 miesiące temu. Wiele razy oglądałam Wasze działa i też chcę się podzielić moimi "tworami":)
super, ale ,,kombaja" to jeszcze nie widziałam,żeby ktoś zrobił, to dla Synka a strażacki dla męża;))))
Dziękuje ! Nie powiem dużo pracy było przy tym kombajnie:) Z wozem trochę mniej :)
Debiut udany ..pogratulować ...
dziękuję :)
Bardzo ładne te twoje torty :)
śliczne
Dziękuję :)
piękne torty, masz talent
dziękuję :)
Super te torciki! Trzymaj tak dalej!
dziękuje :)
Piękne te Twoje torciska ,zwłaszcza strarz i kombajn .Polecam ci forum zapalonych tortocholiczek www.jedzonko.fora.pl
Piękne początki, oby tak dalej...
No,no...jestem pod wrażeniemGratuluję talentu!!!
....jakie "twory"!!...CUDA WIANKI
Jak to są twoje początki to co będzie dalejnaprawdę pozazdrośćić cierpliwosći i wyobrażni.
Jestem pod wielkim wrażeniem, pierwsze torty nie wierzę jesteś po prostu specjalistką!
Te torty są idealne! Chciałabym zrobic choć jeden taki jak Twój. Pewnie tak jak wyglądają tak i smakują- zapewne niebo w gębie. Poproszę przepisik na te smakołyki.Pozdrawiam
Dziękuje Wszystkim za dobre słowa i każdemu z osobna :)
Piękne, masz talent dziewczyno:)
Dziękuję ! Twoje dzieło też jest super :) widziałam i zazdrościłam talentu i cierpliwości :):):)
Świetne.;) Gratulacje.!!
Dziękuję :)
Jak dla mnie rewelacja - mój faworyt to kapelusz :-)
Trudno uwierzyć że to są pierwsze Twoje torty dziewczyno masz ogromny talent oby tak dalej pozazdrościć.
Dla mnie najładniejszy torcik to ten biały z brązowymi różyczkami. Masz bardzo duży potencjał. Moje pierwsze nawet tak nie wyglądały.
Masz talent, pierwsze torty i takie ładne, masz coś co lubię-nie przeładowujesz tortów dekoracją bo nie ma nic gorszego niż nadmiar. Biało-brazowy zdecydowanie najładniejszy i w moim guście, pieknie i gładko obłożony, reszta też super, są estetyczne i apetyczne!
Jeżeli były robione w takiej kolejności jak są dodawane ... to się rozwijasz. Tak trzymaj. powodzenia
Hmmm chciałam zobaczyć więcej tych cudeniek i co konto usunięte...ehhh o co tu chodzi