czy korektor jest podobny do flamastra? /chodzi mi o skład /, bo kilka dni temu usunęłam flamaster ze spodni spryskując miejsce lakierem do włosów, po chwili spłukać pod bieżącą wodą, ewentualnie powtórzyć
Zmywacz do paznokci tylko koniecznie z acetonem, te bezacetonowe nie działają. Tylko istnieje ryzyko ze razem z korektorem zejdzie kolor. Na tworzywach sztucznych nie polecam bo moze je stopić lub skruszeją. Uważaj tez żeby przypadkiem nie polać nim niczego innego bo skutki moga byc rózne.
Syn pobrudził korektorem czarne sztruksy. Ja pozbyć się tej plamy?
jaki to dokładnie korektor? ten biały jak biała farba w płynie?
Biały w płynie.
Też pobrudziłam sobie spodnie korektorem i niestety nic nie pomogło - nawet pralnia.
czarnym makerem w 6 klasie zamalowałam plame na plisowance :D
czy korektor jest podobny do flamastra? /chodzi mi o skład /, bo kilka dni temu usunęłam flamaster ze spodni spryskując miejsce lakierem do włosów, po chwili spłukać pod bieżącą wodą, ewentualnie powtórzyć
Zmywaczem nie schodzi :( ja bluzę syna musiałam wyrzucić :(
Zmywacz do paznokci tylko koniecznie z acetonem, te bezacetonowe nie działają. Tylko istnieje ryzyko ze razem z korektorem zejdzie kolor. Na tworzywach sztucznych nie polecam bo moze je stopić lub skruszeją. Uważaj tez żeby przypadkiem nie polać nim niczego innego bo skutki moga byc rózne.
Zobacz też tu: http://www.zaradni.pl/porada/7104,jak_usunac_plamy_z_korektora
a, to dlatego pewnie mi nie udało się usunąć plamy, mam tylko zmywacz bezacetonowy, innych nie używam...
Ja popsikałam dezedorantem i zeszło :p