Forum

Rozmowy wolne i frywolne

A ja tutaj trwam...

• Autor: piegusowa Data: 2012-03-17 00:23:56

Chcę Wam oznajmić, że sympatia do WŻ trwa niezmiennie od lat. Jestem wierna temu portalowi i nie dowierzam innym w kulinarnej sztuce. Lata mijają - ludzie się zmieniają - nawet nie wiem, czy ktos mnie tu jeszcze kojarzy, a ja wciąż uważam WŻ za autorytet i tutaj poszukuję. Pozdrawiam!

• Autor: gosiekb Data: 2012-03-17 01:52:15

To cos tak jak ja :)

• Autor: Mloda Data: 2012-03-17 09:03:20

Ja też uwielbiam ten portal, od lat. Pasja gotowania to jedno, ale wiedza i umiejetności to drugie, a to drugie w wiekszości nabyłam dzieki Wam. Niedawno zalożyłam własnego bloga, ostatnio troche częściej odwiedzam tez inne strony kulinarne, ale niezmiennie odpalając laptopa, na pierwszym miejscu jest WZ:)

• Autor: reniapos Data: 2012-03-17 09:29:28

Mam to samo!

• Autor: agacia Data: 2012-03-17 09:46:16

Ja mam tak samo.Codziennie tu zaglądam i codziennie uczę sie czegoś nowego.Czasami myślę,że jestem uzależniona od WŻ

• Autor: makusia Data: 2012-03-17 12:24:10

Ja mam tak samo.Codziennie tu zaglądam i codziennie uczę sie czegoś
    nowego.Czasami myślę,że jestem uzależniona od WŻ

Ja nie myślę...już wiem że jestem uzależniona

• Autor: makusia Data: 2012-03-17 12:25:03

Chcę Wam oznajmić, że sympatia do WŻ trwa niezmiennie od lat. Jestem
    wierna temu portalowi i nie dowierzam innym w kulinarnej sztuce. Lata mijają
    - ludzie się zmieniają - nawet nie wiem, czy ktos mnie tu jeszcze kojarzy, a
    ja wciąż uważam WŻ za autorytet i tutaj poszukuję. Pozdrawiam!

Pewnie że kojarzy:))

• Autor: vikunia Data: 2012-03-17 14:48:59

Ja też :) Kozrystam czasami z innych stron kulinarnych ale nie ma to jak naszeWŻ.

• Autor: bytomianka Data: 2012-03-17 19:48:30

Jestem z tego samego rocznika co ty,ale ciut " młodsza". Stwierdzam tak samo - nie ma życia bez WŻ. Każdego dnia odwiedzam stronkę, inaczej bym nie zasnęła.Pozdrawiam cieplutko.))

• Autor: Basienkaa0 Data: 2012-03-17 20:10:03

Popieram wszystkie "przedmówczynie":)oj mi 4 kwietnia stuknie "dycha"

• Autor: nadia Data: 2012-03-18 19:50:36

A nie 8? ;)

• Autor: bahus Data: 2012-03-18 23:37:21

A nie 8? ;)

A co tam, "osiem" to też zacny wiek...

• Autor: bahus Data: 2012-03-18 23:34:45

Chcę Wam oznajmić, że sympatia do WŻ trwa niezmiennie od lat. Jestem
    wierna temu portalowi i nie dowierzam innym w kulinarnej sztuce. Lata mijają
    - ludzie się zmieniają - nawet nie wiem, czy ktos mnie tu jeszcze kojarzy, a
    ja wciąż uważam WŻ za autorytet i tutaj poszukuję. Pozdrawiam!

No to witaj w klubie weterana...

• Autor: Wkn Data: 2012-03-19 12:46:03

Ciekawe, czy mnie też przyjmiecie do klubu weterana ;P

A teraz idę do kuchni robić obiad " pyszna bieda" - czyli placki drożdżowe z jabłkami :D

• Autor: Wkn Data: 2012-03-19 12:44:52

Ostatnio troszkę rzadziej zaglądam na forum - dziś wskoczyłam, a tu taka przemiła niespodzianka. Pewnie, że kojarzy, a jakże. Znajdywać takie posty na forum od Was to super budujące - aż chce się dalej prowadzić stronę :D

• Autor: piegusowa Data: 2012-03-20 18:45:35

Miło i znajomków dawnych z forum widzieć.. Mam nadzieję, że tu jeszcze pobedę, bo wiernam...z natury.

• Autor: alfabeta Data: 2012-03-25 12:55:19

Piegusowa obiecalas mi wedrowke na szlak;p

• Autor: piszczalka Data: 2012-03-25 14:26:40

Ja tez juz od ponad pieciu lat kocham WZ ;)))

• Autor: kurkuma Data: 2012-03-29 08:21:19

Jestem tutaj też kilka lat, zmieściłabym się pewnie w gronie weteranów. Obserwowałam różne etapy, były chwile bardzo gorące - teraz można powiedzieć, że jest usypiający spokój. Portal się zmienił, nie ma już praktycznie burzliwych dyskusji i ludzie nie skaczą sobie do oczu. Te dyskusje i przepychanki nie zawsze były miłe. Niektórym puszczały nerwy, albo - być może - robili celowy zamęt. Tych których nie ma bo dostali "bana" nie żałuję, bo naprawdę mocno na taką decyzję pracowali. Tak czy siak - moim zdaniem - było ciekawiej, chociaż - jak zaznaczyłam - poziom wypowiedzi nie zawsze mi odpowiadał. Odeszło bardzo dużo ciekawych, nietuzinkowych ludzi. Myślę, że ich odejście jest ze szkodą dla portalu, ale mam świadomość, że to ich wybór i ich decyzja. Sama lubię tutaj zaglądać, chociaż teraz robię to znacznie rzadziej niż dawniej. Póki co mam zamiar jeszcze na tej stronie pobyć. Przy okazji Wkn i Pampasowi dziękuję za ich staranie i pracę.

Przejdź do pełnej wersji serwisu