Hej dziewczyny i chłopaki... chciałam tylko prosić o wsparcie i trzymanie kciuków ponieważ moje kochane dziecko znowu w sobotę ma kolejną operację. Licze na Was...jak zawsze
O jej biedactwo,strasznie mi przykro że tak musi cierpiec!Mam nadzieję że ta operacja to juz ostatnia!Moja Oliwka też jest z wrzesnia ale dopiero skonczy dwa latka.Pozdrawiamy Oliwkę i Ciebie i życzymy duzo sił i wytrwałosci!!!
Dziękuje wszystkim za słowa otuchy, to dla mnie bardzo cenne słowa. Mamy jeszcze dużo do zrobienia i jeszcze niejedna operacja przed nami więc będę się Wam przypominac :-) Pozdrawiam serdecznie. Dziękuje
Cieszę sie bardzo ze już "po" i że jestescie w domku!!!Życzę Oliwce duzo,duzo zdrówka i oby wszystko miała jak najszybciej za sobą i mogła się cieszyc dziecięcymi latami jak inne dzieci!!!Trzymam za Was cały czas kciuki!!!Powodzenia!
Hej dziewczyny i chłopaki... chciałam tylko prosić o wsparcie i trzymanie kciuków ponieważ moje kochane dziecko znowu w sobotę ma kolejną operację. Licze na Was...jak zawsze
Trzymamy kciuki z moją córeczką Oliwka!!!Duzo zdrówka dla Twojej Olivii!!! A mogę zapytac na co ta operacja?W sobotę myslami będziemy z Wami!!!
Dziękuje bardzo... To już nasz 9ta operacja, tym razem na nóżke. A ile Twoja Oliwka ma lat? Moja we wrzesniu będzie miała 9.
O jej biedactwo,strasznie mi przykro że tak musi cierpiec!Mam nadzieję że ta operacja to juz ostatnia!Moja Oliwka też jest z wrzesnia ale dopiero skonczy dwa latka.Pozdrawiamy Oliwkę i Ciebie i życzymy duzo sił i wytrwałosci!!!
..trzymam kciuki!...życząc duuuużo zdrowka dla córeczki!
Dziękuje bardzo, mam nadzieje, że wszystko będzie po mojej mysli. Oby do soboty ...
witajcie Basiu i Olivko,
pamietam Was, dzielne dziewczyny
przesylam wagony pozytywnej energii, dobrych mysli i calusow,
wszystko bedzie dobrze
Trzymam kciuki!!! Pozdrawiam Was dziewczyny cieplutko
Serdecznie pozdrawiam i trzymam kciuki .
Trzymam kciuki .
Kciuki trzymam i ja za Twoją Oliwkę. Tobie życzę dużo siły i cierpliwości.
Pozdrawiam.
Trzymam kciuki i życzę dużo zdrówka :)
Dużo, dużo zdrówka dla córki.!
trzymam kciuki i zdówka dla córeczki
Ojej! Trzymamy kciuki!
Duuuuużo zdrówka dla Oliwki, a dla mamy spokoju. Musi byćdobrze!
I ja trzymam kciuki,będzie dobrze.
Trzymam kciuki .
Ja również trzymam kciuki.Pozdrawiam i życzę Olivce jak najszybszego powrotu do zdrowia.
I ja będę również trzymac kciuki za powodzenie operacji i szybki powrot do zdrowia. W ilości siła!!!
trzymam kciuki ! ! ! !
Trzymam kciuki i pozdrawiam :)) Będzie dobrze :)))
Mocno trzymam kciuki i napewno wszystko będzie dobrze
Dziękuje wszystkim za słowa otuchy, to dla mnie bardzo cenne słowa. Mamy jeszcze dużo do zrobienia i jeszcze niejedna operacja przed nami więc będę się Wam przypominac :-) Pozdrawiam serdecznie. Dziękuje
Trzymam kciuki, pozdrawiam i duzo zdrówka dla córeczki ;)
Trzymajcie się dziewczyny, będzie dobrze. .
Jesteśmy po... Było troszke emocji i nerwów, ale już jesteśmy w domku i "dochodzimy do siebie" pozdrawiam Was serdecznie i bardzo, bardzo dziękuję!
Cieszę sie bardzo ze już "po" i że jestescie w domku!!!Życzę Oliwce duzo,duzo zdrówka i oby wszystko miała jak najszybciej za sobą i mogła się cieszyc dziecięcymi latami jak inne dzieci!!!Trzymam za Was cały czas kciuki!!!Powodzenia!
Napisze na prywatną wiadomość
Cieszę się, że już po wszystkim i życzę córci dużo zdrówka:)