Od stycznia jestem posiadaczką polskiej KASI, którą nabyłam w sklepie za 299zł, nigdzie indziej nie było tak tanio, nawet z przesyłką. W prezencie dokładka w postaci ręcznego blendera. Jak na razie jestem zadowolona :)
Hm, nie potrafię Ci pomóc w sprawie blendera Kenwooda, ponieważ akurat tej firmy posiadam robota kuchennego i jestem bardzo zadowolona.
Natomiast mam przyjemność testowania blender Philipsa z racji tego, że Philips zagościł w 2012 roku na Wielkim Żarciu i muszę przyznać, że jest bardzo dobry. Świetnie i bardzo szybko ubija pianę, ładnie miksuje ciasto na naleśniki i malaksuje zupę na gładki krem. W dodatku jest ładny i zgrabny.
Moim skromnym zdaniem obie marki są godne polecenia.
http://allegro.pl/blender-reczny-kenwood-hb-724-moc-700w-i2204852244.html
mam na mysli ten blender.
zastanawiam sie nad jego kupnem, moglby ktos powiedziec, co nim da sie robic? tak dokladniej.
jezeli nie ten blender, to jaki do 200zł ? chcialbym, aby mial wiecej funkcji niz tylko jedna 'miksowania zupy'.
najbardziej interesuje mnie funkcja ubijania piany, ucierania ciasta, rozdrabniania np orzechów, miksowania zupy... Czy w tym blenderze Kenwooda ubiję pianę, utrę ciasto, rozdrobnię orzechy i zmiksuję zupę?
http://wielkiezarcie.com/forumThread.php?id=357772&post=357924
Może to nieco pomoże.
Od stycznia jestem posiadaczką polskiej KASI, którą nabyłam w sklepie za 299zł, nigdzie indziej nie było tak tanio, nawet z przesyłką. W prezencie dokładka w postaci ręcznego blendera. Jak na razie jestem zadowolona :)
Założyłeś już podobny wątek więc wystarczyło go kontynuować a nie zakładać następny.
Hm, nie potrafię Ci pomóc w sprawie blendera Kenwooda, ponieważ akurat tej firmy posiadam robota kuchennego i jestem bardzo zadowolona.
Natomiast mam przyjemność testowania blender Philipsa z racji tego, że Philips zagościł w 2012 roku na Wielkim Żarciu i muszę przyznać, że jest bardzo dobry. Świetnie i bardzo szybko ubija pianę, ładnie miksuje ciasto na naleśniki i malaksuje zupę na gładki krem. W dodatku jest ładny i zgrabny.
Moim skromnym zdaniem obie marki są godne polecenia.
no i jest kupiony. Blender Kenwooda. Jak przyjdzie (bo na allegro) i wyprobuje to dam znac :)