na allegro, ale trzeba bardzo uważnie przeczytać całą ofertę...niestety większość oferowanych to tandetna chińszczyzna...pokusiłam się o zakup i dostała taki bubel że głowa mała, a sprzedawca na meile nie odpowiada, telefonów nie odbiera, mam wazniejsze sprawy na głowie i nie mam czasu się szarpać ale ponad 100zł wyrzuciłam w błoto...
Ja uzywam foremek do orzeszkow .Na targu mozna kupic po 5 zl. za 10 foremek .widzialam tez te patelnie na targu na stanowisku ze sprzetem gos.dom. za 50 zl. ale to bylo chyba ze dwa lata i teraz nie wiem ile kosztuje
Witam Wszystkich, czy ktoś z was orientuje się może gdzie można dostać patelnię na kuchenkę gazową do robienia ciastek orzeszków?
witam na alegro ja kupowalam!
na allegro, ale trzeba bardzo uważnie przeczytać całą ofertę...niestety większość oferowanych to tandetna chińszczyzna...pokusiłam się o zakup i dostała taki bubel że głowa mała, a sprzedawca na meile nie odpowiada, telefonów nie odbiera, mam wazniejsze sprawy na głowie i nie mam czasu się szarpać ale ponad 100zł wyrzuciłam w błoto...
na alegro widziałam
Ja widziałam kiedyś na bazarze, nie pamiętam ile kosztowała, ale była solidna.
na allegro.... ale ja polubilam foremki do orzeszkow (tez z allegro)
dziekuję za odpowiedzi, moja mama miała taką od " ruskich" z bazaru, była rewelacyjna ale raz pożyczyła no i poszłłło w świat :-)
Ja uzywam foremek do orzeszkow .Na targu mozna kupic po 5 zl. za 10 foremek .widzialam tez te patelnie na targu na stanowisku ze sprzetem gos.dom. za 50 zl. ale to bylo chyba ze dwa lata i teraz nie wiem ile kosztuje
Na moim bazarku są.Porządne. ciężkie dosyć!
Niedawno widziałam u nas w sklepie z gospodarstwem domowym ,ale kosztowała coś ok.100zł.
A co to jest patelnia do orzeszków? Poważnie pytam, bo pojęcia nie mam.