Mam do oddania 15 naklejek. Wysyłam tylko w całości, nie dziele na kilka osób. Kto pierwszy ten lepszy :)
Która jestem:) chętnie skorzystam
No i poszło :) Przyślij mi na PW adres. Postaram sie przy najblizszej okazji wysłać (mieszkam na wsi i nie mam tu poczty).
Ja też chętna jesli jeszcze coś się ostanie...
Na jeden już zebrałam... teraz na drugi..
No niestety ale więcej nie mam :(
Pandzia powiedz fajne są? Ja zbieram, ale dlatego, że prawie codziennie tam zakupy robimy ;-) i tak przy okazji
Jeszcze nie wiem, mam tesco pod domem a nie mam czasu iść wymienić... I cały czas się zastanawiam który wybrać. Bo nie wiem czy patelnię czy garnek...:(
Daj znać. Mnie dziwią te ceny, bo nawet z 70% rabatem jak dla mnie wydają się w normalnej cenie .
Chyba, że są np. b. dobre jakościowo.
To jest firma z tradycjami:)ja kupiłam wok i rondelek:)mam już punkty na dwa kolejne,tylko miejsca w kuchni coraz mniej:)
mam tej firmy noże i patelnię i jestem bardzo zadowolona na te garnki też mam chrapkę - jedna zasada produktów tej firmy nie można myć w zmywarce
Ważna uwaga, dziękuję
w instrukcji jest napisane,że można i ja je myję w zmywarce.
Ja już dwa kupiłam,sa bardzo eleganckie:)polecam
Mój tata ma na nie oko ;-) dzięki Gosiu
Dzięki bardzo:) Wczoraj dopiero dotarły. Ta nasza poczta :(
kupiłam patelnię grilową jeszcze nie wypróbowałam.
Daj znać jak wypróbujesz :D
Mam do oddania 15 naklejek. Wysyłam tylko w całości, nie dziele na kilka osób. Kto pierwszy ten lepszy :)
Która jestem:) chętnie skorzystam
No i poszło :) Przyślij mi na PW adres. Postaram sie przy najblizszej okazji wysłać (mieszkam na wsi i nie mam tu poczty).
Ja też chętna jesli jeszcze coś się ostanie...
Na jeden już zebrałam... teraz na drugi..
No niestety ale więcej nie mam :(
Pandzia powiedz fajne są? Ja zbieram, ale dlatego, że prawie codziennie tam zakupy robimy ;-) i tak przy okazji
Jeszcze nie wiem, mam tesco pod domem a nie mam czasu iść wymienić... I cały czas się zastanawiam który wybrać. Bo nie wiem czy patelnię czy garnek...:(
Daj znać. Mnie dziwią te ceny, bo nawet z 70% rabatem jak dla mnie wydają się w normalnej cenie .
Chyba, że są np. b. dobre jakościowo.
To jest firma z tradycjami:)ja kupiłam wok i rondelek:)mam już punkty na dwa kolejne,tylko miejsca w kuchni coraz mniej:)
mam tej firmy noże i patelnię i jestem bardzo zadowolona na te garnki też mam chrapkę - jedna zasada produktów tej firmy nie można myć w zmywarce
Ważna uwaga, dziękuję
w instrukcji jest napisane,że można i ja je myję w zmywarce.
Ja już dwa kupiłam,sa bardzo eleganckie:)polecam
Mój tata ma na nie oko ;-) dzięki Gosiu
Dzięki bardzo:) Wczoraj dopiero dotarły. Ta nasza poczta :(
kupiłam patelnię grilową jeszcze nie wypróbowałam.
Daj znać jak wypróbujesz :D