Forum

Kuchenne porady

Mieszadła do automatu do chleba z Lidla

• Autor: asieksza Data: 2012-04-02 21:48:41

Mam automat do chleba z Lidla firmy Silvercrest. Niestety zaginęło mi mieszadło ( poszło chyba do kosza z nieudanym wypiekiem ):( . Pamiętam, ze przy instrukcji była kartka z zamówieniem na części ale też nie mogę jej znaleźć, więc automat stoi bezużyteczny. Czy wiecie może gdzie można zamówić, kupić takie części?

• Autor: hanah30 Data: 2012-04-02 22:25:25

infolinia do lidla ale nie pamiętam  nr. napewno jest na ich stronce (jeżeli nie znajdziesz to jutro wieczorem zapytam gdy będę wracać z pracy)

• Autor: hanah30 Data: 2012-04-03 22:08:56

0800 507 777 infolinia Lidl

• Autor: Paola_r Data: 2012-04-03 08:09:33

Tak, jak pisze hanah30.

Albo Allegro. Mam Moulinexa-Menżu się zdarzyło pozbyć oryginalnych mieszadeł. Kupiliśmy podróbkę na Allegro, ale są cieńsze, mam wrażenie, że mniej i gorzej "zagarniają". Lepiej by chyba było jednak z tą kartką z Lidla, póki co. Może tutaj-KLIK

Centrum Obsługi mają, więc oprócz oprogramowania i instrukcji mogą mieć części do automatów chlebowych. Powodzenia!

• Autor: matani Data: 2012-04-03 11:59:30

Ja zrobiłam lepszy numer, bo zaraz po zakupie nieco rozpakowałam maszynę, potem musiałam wyjść i coś zrobić, wracam i przekopuję i nie widzę mieszadeł, no to panika zaraz skontaktowalam się z serwisem, już wypisałam zamówienie i co... odkryłam, że czarne "coś" w woreczku to mieszadła :D

a teraz do rzeczy: www.kompernass.com tam powinna być mozliwość złożenia zamówienia, z mojej starej karty zamówienia wynika, że komplet 4 haków kosztuje 40zł.

Przejdź do pełnej wersji serwisu