Szukam przepisow/pomyslow na kolacje, ale takie bez tluszczu, smazenia itp. Co zazwyczj gosci u was na wieczornym stole?
nic nie jem kolacji a jak mnie coś ssie to jogurt lub jakiś owoc
U mnie ostatnio owoce, jogurt albo kefir :)
szklanka maślanki (polecam Łowicz), aby w składzie nie miał mleka w proszku
Płatki na mleku albo bułka / chleb pszenny z masłem, miodem i dzemem do tego kawa zbożowa z mlekiem. Reszta rodziny kanapki jajka co kto sobie wymyśli.
Chrupkie pieczywo z serkiem naturalnym i dżemem.
Jabłko,banan,pomarancza i jakis tam owoc , zalezy co jest w domu i polewam to niskotłuszczowym jogurtem owocowym.
Czasem ryz z twarożkiem i jogurtem owocowym.
To tak dietetycznie i nie później niz o 18.
U nas najważniejsze posiłki dnia to śniadanie i obiad. Wieczorem zwykle jogurty, soki KUBUŚ czy zblenderowane owoce - banan, kiwi, ananas...
Szukam przepisow/pomyslow na kolacje, ale takie bez tluszczu, smazenia itp. Co zazwyczj gosci u was na wieczornym stole?
nic nie jem kolacji a jak mnie coś ssie to jogurt lub jakiś owoc
U mnie ostatnio owoce, jogurt albo kefir :)
szklanka maślanki (polecam Łowicz), aby w składzie nie miał mleka w proszku
Płatki na mleku albo bułka / chleb pszenny z masłem, miodem i dzemem do tego kawa zbożowa z mlekiem. Reszta rodziny kanapki jajka co kto sobie wymyśli.
Chrupkie pieczywo z serkiem naturalnym i dżemem.
Jabłko,banan,pomarancza i jakis tam owoc , zalezy co jest w domu i polewam to niskotłuszczowym jogurtem owocowym.
Czasem ryz z twarożkiem i jogurtem owocowym.
To tak dietetycznie i nie później niz o 18.
U nas najważniejsze posiłki dnia to śniadanie i obiad. Wieczorem zwykle jogurty, soki KUBUŚ czy zblenderowane owoce - banan, kiwi, ananas...