Ja także chciałam życzyć wszystkim wesołych i radosnych Świąt Wielkanocnych..... i smacznego jajka i mokrego dyngusa i cudownych spotkań w gronie rodziny i najbliższych....i odpoczynku ;-)
Dziękuję Lajanie :) Tobie i wszystkim z naszego forum zyczę również spokojnych, ciepłych i rodzinnych świat. Żeby w czasie tej krzątaniny świateczno-okołostołowej, nie zabrakło czasu dla uśmiechu, przytulenia dzieci i małzonka/małżonki, dla zwykłego świętego spokoju :)
Pozwoliłem sobie zacytować naszą Hope.
Również składam serdeczne życzenia aby w zdrowiu spędzić święta i doczekać słonecznej wiosny.
Piekne zyczenia.
Podpisuje sie pod nimi.
Spokojnych i Wesolych Swiat dla wszystkich tutaj bywajacych oraz ich rodzin.
Wesołych i zdrowych świąt ! :)))
Ja też przyłączam się do życzeń.
Zdrowych, szczęśliwych, spokojnych rodzinnych świąt.
Zdrowych Wesołych Świąt, dużo spokoju i miłości.
Piękne życzenia, również życzę wszystkim Zdrowych i Wesołych Świąt:)
wesołego Alleluja !
pozdrawiam wszystkich :)
Dziękujemy Lajan
Również składam życzenia zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych.! Wielkiego dyngusu i wesołego jajka.!))
Ja także chciałam życzyć wszystkim wesołych i radosnych Świąt Wielkanocnych..... i smacznego jajka i mokrego dyngusa i cudownych spotkań w gronie rodziny i najbliższych....i odpoczynku ;-)
Lenka :)
i ja również razem z moją rodzinką przyłączam się do życzeń:)
Ja również zycze Wesołego Alleluja :))
Wesołych świat.
Dziękuję Lajanie :) Tobie i wszystkim z naszego forum zyczę również spokojnych, ciepłych i rodzinnych świat. Żeby w czasie tej krzątaniny świateczno-okołostołowej, nie zabrakło czasu dla uśmiechu, przytulenia dzieci i małzonka/małżonki, dla zwykłego świętego spokoju :)
Wesołych Świąt !
Radosnych, Wesołych Świąt!!!! Przyszłam właśnie z kościółka i juz mogę świętować!!!
Smacznego !
Narobiliśmy jedzonka.... to teraz do stołów.
Wesołych Świąt.