Ja dostałam w prezencie taki "Hand & Body Lotion LILYof the VALLEY - Yardley o zapachu konwalii. Przepiękny zapach. Ta firma ma w swojej ofercie właśnie serię kosmetyków o zapachu konwalii. Mają wody toaletowe, spraye i balsamy do ciała oraz inne kosmetyki. W necie znajdziesz wiele ofert z tej serii. :)
A ja szukam tego samego tylko o zapachu fiolkow tych fioletowych, dziko rosnacych. Jestem w stanie wydac nawet duze pieniadze, jesli faktycznie stwierdze,ze to jest prawdziwy zapach fiolkow - oj marzy mi sie... :)
poszukuje kosmetyków o tym zapachu, najlepiej bez domieszek. Jak jakieś znacie (poza mydłem konwaliowym) to dajcie znać. Z góry dziekuje.
Chyba zapach Diora - Diorissimo pachniał konwaliami.
Zgadza się, te perfumy maja dodatek konwalii tylko ta cena....
Cena rzeczywiście odstrasza...niestety nic innego o konwaliowej nucie w tej chwili nie przychodzi mi na myśl;(
Ja dostałam w prezencie taki "Hand & Body Lotion LILYof the VALLEY - Yardley o zapachu konwalii. Przepiękny zapach. Ta firma ma w swojej ofercie właśnie serię kosmetyków o zapachu konwalii. Mają wody toaletowe, spraye i balsamy do ciała oraz inne kosmetyki. W necie znajdziesz wiele ofert z tej serii. :)
A ja szukam tego samego tylko o zapachu fiolkow tych fioletowych, dziko rosnacych. Jestem w stanie wydac nawet duze pieniadze, jesli faktycznie stwierdze,ze to jest prawdziwy zapach fiolkow - oj marzy mi sie... :)
zapach konwalii - oliwka pielęgnacyjna dla niemowląt firmy nivea, stosuję na mokre ciało
A moze koncentrat perfum dla kobiet o zapachu konwalii zielonej ( foto z monitora )
Zobacz w necie Classic Perfume CollectionPozdrawiam !