Mucka piekna,juz nie mogę sie doczekac kiedy moja córcia będzie ciieszyc sie z takich sniadanek,bo na razie jeszcze nie zwraca na to uwagi ze ładne;)
U nas dzis na sniadanko ja jadłam bułkę z ziarnami z serem paprykowym,szynką i papryką,a córcia zajadała sie parówka-wiem wiem,nie zdrowe ale dzieci je uwielbiaja!
Wkn, toż to prawdziwe dzieło sztuki! Pomysł rewelacja, a wykonanie .... jeszcze lepsze, krówka dopracowana w każdym szczególe. Grzech jeść, tylko oczy nacieszać.
U mnie dziś śniadanie bardzo proste - pieczywo na zakwasie z masłem ziołowym i pomidorami :) Zdjęcie będzie później, bo dziś nie tyle się nie chciało, co czasu było za mało :/
U mnie dziś śniadanie bardzo proste - pieczywo na zakwasie z masłem ziołowym i pomidorami :) Zdjęcie będzie później, bo dziś nie tyle się nie chciało, co czasu było za mało :/
Tak, od rana walka z serwisem onetu, na szczęście wysiłek szybko dał efekt - już konto usunięte. Ale ja nie w tej sprawie - widzę kolejne urocze zwierzątko na Twoim talerzu - piękny bocianek.
No, bocianek toto nie jest, raczej nie pies ni wydra - na pewno skrzydlate, długonogie i długodziobe.... no i obiadowe, dlatego nie trafiło do wątku śniadaniowego :D
Pośniadamy razem? Są wątki obiadowe i o pieczeniu, a o śniadaniach wszyscy zapomnieli? Jak to tak to?!
U mnie łaciata mućka :)
O matko moje dzieci chyba by się posikały z radości jakbym im zrobiła takie cuda:P
U mnie dzis były poprostu tosty.
Ma cuś łaciata w sobie co mnie urzeka ..,oczęta rozmarzone , oj najadła sie zioła z łąki ..:D
Nie wiadomo czy rozmarzone czy wściekłe te oczęta hihi :D Muuuuuuuuusowo za dużo sałaty się nażarła :D
Świetna :)
O matko jakie cudo, gotowa jestem zrezygnować z jogurtu porannego. Oczęta, hmmmm... raczej wsciekłe, krzyczą "do ataku!!!!! " . Gratuluje pomysłu!!
Superasta ta mucka:)
Świetny pomysł z tą mućką . U mnie dziś kanapki z żółtym serem i pomidorem:)
mucka super!! a sniadadamy, wiosennie bo z szczypiorkiem oknowym, dzis byl omlet z pasta twarogowa z dodatkiem selera i smietany:) no z zielnina
Bombowa ,:))))))))
dzisiaj na śniadanko sałatka z tuńczykiem...
Mucka piekna,juz nie mogę sie doczekac kiedy moja córcia będzie ciieszyc sie z takich sniadanek,bo na razie jeszcze nie zwraca na to uwagi ze ładne;)
U nas dzis na sniadanko ja jadłam bułkę z ziarnami z serem paprykowym,szynką i papryką,a córcia zajadała sie parówka-wiem wiem,nie zdrowe ale dzieci je uwielbiaja!
Świetna ta krowa, fajny ma wyraz ,,twarzy"ahah
O rany, jaka mniamniuśna Mućka....Że jej wcześniej nie widziałam. Gratuluję pomysłu:)
Rozkosznie apetyczna łaciata, aż żal skonsumować. :)
Cały talerz naleśników z musem truskawkowo-bananowym :)
Ale fajny zajaczek az zal go zjesc
Zajączek powiadasz? Mój komputer trochę go chyba na kotka przerobił, ale co by to nie było wygląda bardzo smakowicie. Mniam.
Moze byc i kotek ma taka wesola minke ze tylko jesc
Kotki, domki, serduszka, nawet w "kółko i krzyżyk" na naleśniku dało sie pograć :)
Niezła zabawa przy okazji obiadu. Masz fantazję dziewczyno!
Dziękuję :)
Wkn, toż to prawdziwe dzieło sztuki! Pomysł rewelacja, a wykonanie .... jeszcze lepsze, krówka dopracowana w każdym szczególe. Grzech jeść, tylko oczy nacieszać.
U mnie dziś śniadanie bardzo proste - pieczywo na zakwasie z masłem
Tak, od rana walka z serwisem onetu, na szczęście wysiłek szybko dał efekt - już konto usunięte. Ale ja nie w tej sprawie - widzę kolejne urocze zwierzątko na Twoim talerzu - piękny bocianek.ziołowym i pomidorami :) Zdjęcie będzie później, bo dziś nie tyle
się nie chciało, co czasu było za mało :/
No, bocianek toto nie jest, raczej nie pies ni wydra - na pewno skrzydlate, długonogie i długodziobe.... no i obiadowe, dlatego nie trafiło do wątku śniadaniowego :D
A ja myślałam, że bociek