Forum

Kuchenne porady

Torty pietrowe, prosze o rady.

  • Autor: Głen Data: 2012-04-18 20:06:41

    Witam, mam pytanie na temat tortów piętrowych. Czy jak je robicie uzywacie wsporników, lub rurek,  do ich stabilizacji? Jesli tak napiszcie prosze cos wiecej na ten temat. :)

    No i moje drógie pytanie, czy na pierwszy tort, kladzie sie podstawki aby położyc drugi? bede wdzięczna za każdą sugestie :)

  • Autor: jola995 Data: 2012-04-18 21:34:24

    Tak, jak robię tort piętrowy uzywam wsporników plastikowych lub drewnianych kupionych w tortowni lub na allegro , pod każde piętro daję podkładkę przycięto do wlk. tortu i lekko smaruje kremem( tyczy sie tortu obłożonego masa cukrową)

  • Autor: Głen Data: 2012-04-18 22:45:43

    Ile  wporników powinnam dac na tort o srednicy 20 cm? Czy 4 wystarczą?

    A te podkładki z czego są? Czy chodzi o te złote do tortu?

  • Autor: Głen Data: 2012-04-18 22:45:44

    Ile  wporników powinnam dac na tort o srednicy 20 cm? Czy 4 wystarczą?

    A te podkładki z czego są? Czy chodzi o te złote do tortu?

  • Autor: bonieś Data: 2012-04-18 23:22:56

    Kurczę, gdzieś to na WŻ widziałam, ale gdzie? 

  • Autor: Głen Data: 2012-04-19 00:58:00

    Dziekuje Ci bardzo Bonieś. :)

Przejdź do pełnej wersji serwisu