Każdego roku o tej samej porze, Każdy Wam życzy co tylko może. I my skorzystamy z tej sposobności: Życzymy Wam szczęścia i sto lat radości. To o czym marzycię by Wam się spełniło I to co kochacie by Wasze było!
Dołączam się składając najserdeczniejsze życzenia. Wszystkiego najlepszego także dla innych dziś urodzonych, oraz Agnieszek i Czesławów, którzy nie podali swoich dat a należą do społeczności WŻ.
PATI, podziwiam. Co dzień tuż po 5-ej rano pierwsza składasz życzenia wszystkim solenizantom i jubilatom. Dzięki że pamiętasz i mobilizujesz innych.Pozdrawiam!
PATI, podziwiam. Co dzień tuż po 5-ej rano pierwsza składasz życzenia wszystkim solenizantom i jubilatom. Dzięki że pamiętasz i mobilizujesz innych.Pozdrawiam!
Dziękuję za życzenia i równie szczerze przyłączam się do życzeń dla Wszystkich świętujących dzisiejszego dnia :) Samych pogodnych chwil, dużo zdrowia oraz spełnienia marzeń.
Każdego roku o tej samej porze,
Każdy Wam życzy co tylko może.
I my skorzystamy z tej sposobności:
Życzymy Wam szczęścia i sto lat radości.
To o czym marzycię by Wam się spełniło
I to co kochacie by Wasze było!
Dołączam się składając najserdeczniejsze życzenia. Wszystkiego najlepszego także dla innych dziś urodzonych, oraz Agnieszek i Czesławów, którzy nie podali swoich dat a należą do społeczności WŻ.
Kurczę, oczywiście także dla wszystkich świętujących swoje rocznice!
najlepszego!!! w szczegolnosci dla mojego kochanego Agulka74 ;-)))):***
Agnieszka - piękne imię :) Wprawdzie nie znam żadnej z Was, ale dołączam się mimo wszystko do serdecznych życzeń !
PS. Poszłam tropem myślowym pandy25 Mam nadzieję, że nie dostanę bury...
Wszystkiego najlepszego dziewczynki:))
Dziękuję i również dołączam do życzen,wszystkiego najlepszego
Dziękuję i również dołączam do życzen,wszystkiego najlepszego
Wszystkim solenizantom i jubilaton składam najserdeczniejsze życzenia .Dużo zdrowia,radosci, uśmiechu na twarzy,oraz spełnienia najskrytszych marzeń.STO LAT:):)Również życze wszystkiego NAJ NAJ NAJLEPSZEGO wszystkim tym którzy maja dziś swoje święto!!!!!!!! I jeszcze raz dziekuje za życzonka:))
Dużo zdrowia, pomyślności i radości dnia codziennego życzy Irena.
PATI, podziwiam. Co dzień tuż po 5-ej rano pierwsza składasz życzenia
Bonieś, wiedziałam kogo poprosić o pomoc;)wszystkim solenizantom i jubilatom. Dzięki że pamiętasz i mobilizujesz
innych.Pozdrawiam!
Jak widać Makusiu, to był doskonały wybór
nie ma za co bardzo to lubię :)
Pozdrawiam serdecznie :))
Sto lat dla Was Dziewczyny!!!! :)
Dziękuję za życzenia i równie szczerze przyłączam się do życzeń dla Wszystkich świętujących dzisiejszego dnia :)
Samych pogodnych chwil, dużo zdrowia oraz spełnienia marzeń.
Wszystkiego najlepszego :)
STO LAT !!!
Wszystkiego najlepszego!