Kurczaczki..., życzenia trochę spóźnione..., jestem w pracy..., godzina młoda..., ale za zdrowie człowieka zawsze wypić trzeba..., w końcu gdzieś na świecie jest już południe...
... więc wszystkiego najlepszego ! Bahus, Twoje zdrowie !
Dziewczyny...bardzo, bardzo Wam dziękuję. Muszę Wam się przyznać, że bardzo mnie te życzenia wzruszły. Osobno bardzo dziękuję MR za pamięć, założenie tego wątka i zasygnalizowanie mi, że taki wątek zaistniał, bo pewnie bym tu nie zajrzał .
Ps. Życzycie mi 100 lat...chyba będę musiał w swoim profilu zmienić rok urodzenia, aby życzenia mogły się ziścić
Bahusku życzę Ci dużo zdrowia, szcześcia i dalej takiego poczucia humoru jakie masz
przyłączam się do życzeń MR ;))... Zdrówka Bahusie.
no no czemu się nie wpisał :)
Sto lat :)
Twoje zdrowie bahusku :)
no to siuuuup;-))))!!!!
Wszystkiego najlepszego
STO LAT!!!!
sto lat t,aby kufelek był zawsze pełen gratuluję
Wszystkiego najlepszego :)
Sto lat,Stary Koniu:) nie mam żadnego lecha na podorędziu...tylko kolejkę koniaków.....
spełnienia marzeń,Bahusie,duży buziak
O tak...Jednak ilość mnie przerasta
Sto lat!!!!
Sto lat i dużej beczki piwa.
I ja przyłączam się do życzeń! Sto lat i niech ulubionego piwka nigdy nie zabraknie! ;)
Wszystkiego najlepszego :)
No to siup za zdrowie:)
Ja też się przyłączam do życzeń, wszystkiego najlepszego!
Ja też tego samego życzę dla mistrza!!!!
100 LAT !!!
Bahusie,próbowałeś?Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń!
Wszystkiego najlepszego dla Bahusa!
Stoooooooooooooo Lat, i Twoje zdrowie !
Sto lat!
Po piwie to mój najulubieńszy trunek. Właśnie taki wczoraj piłem...;)
Sto lat i co najwazniejsze - ZDROWKA!!!
Kurczaczki..., życzenia trochę spóźnione..., jestem w pracy..., godzina młoda..., ale za zdrowie człowieka zawsze wypić trzeba..., w końcu gdzieś na świecie jest już południe...
... więc wszystkiego najlepszego ! Bahus, Twoje zdrowie !
Sto Lat w zdrowiu Ci życzę.!!
Dziewczyny...bardzo, bardzo Wam dziękuję. Muszę Wam się przyznać, że bardzo mnie te życzenia wzruszły. Osobno bardzo dziękuję MR za pamięć, założenie tego wątka i zasygnalizowanie mi, że taki wątek zaistniał, bo pewnie bym tu nie zajrzał .
Ps. Życzycie mi 100 lat...chyba będę musiał w swoim profilu zmienić rok urodzenia, aby życzenia mogły się ziścić
No jakby Twoje kochane przyjaciółki mogły o Tobie zapomniec???? .......hmmmm
No jedna zapomniała
Wszystkiego najlepszego;)))))))))))))))))))))))