Byłam tez na takich urodzinach ale Jubilat sam powiedział co chce a zamiast kwiatów dostal smiesznie zrobiony bukiet z 40 kuponami lotto po 1 skresleniu super to wygladalo
Trafic w prezent - to jak strzał w dziesiątką! W ubiegłym roku znajomy na 40-stkę dostał od nas...krawat giorgio armani, drugiego obdarowalismy dużą piękna flaszką koniaku pieknie ubranego w w przyklejone prawdziwe kwiatki. Jedna i druga impreza odbyła sie poza domem.)
Za dwa tygodnie moja przyjaciołka kończy 40-stkę. I tez mam dylemat co kupić. Tyle, ze ja zrobię jej niezapowiedziany nalot. Mam w planach upiec tort ubrany w slipki męskie ( oczywiście wyposażony w bogate przyrodzenie)
Trafic w prezent - to jak strzał w dziesiątką! W ubiegłym roku znajomy na 40-stkę dostał od nas...krawat giorgio armani, drugiego obdarowalismy dużą piękna flaszką koniaku pieknie ubranego w w przyklejone prawdziwe kwiatki. Jedna i druga impreza odbyła sie poza domem.) Za dwa tygodnie moja przyjaciołka kończy 40-stkę. I tez mam dylemat co kupić. Tyle, ze ja zrobię jej niezapowiedziany nalot. Mam w planach upiec tort ubrany w slipki męskie ( oczywiście wyposażony w bogate przyrodzenie)
Hmmm...ten krawat to niezły pomysł :) A jakiś alkohol to na pewno dostanie dodatkowo :)
Tak samo jak bon podarunkowy. To tylko inna forma wręczenia :) osobiście wolałabym gotówkę, niż "niby zaangażowanie" darczyńcy w postaci ograniczenia mi możliwości wydania jego pieniędzy do jednego sklepu :)
my mielismy kilka 'meskich' urodzin. Jeden z panow dostal alkohol (taki jaki lubi), drugi filter do wody(chcial cos przktycznego) a trzeci karnet na masaz (narzekal strzykania w plecach)
Na 40 urodziny kupiłabym piękny album kamasutry i masażu erotycznego. Dostaniesz na allegro za około 70 zł komplet (ja taki prezent kupiłam i musze powiedzieć, że był trafiony).
Na 40 urodziny kupiłabym piękny album kamasutry i masażu erotycznego. Dostaniesz na allegro za około 70 zł komplet (ja taki prezent kupiłam i musze powiedzieć, że był trafiony).
Taki prezent pewnie spodoba się każdemu facetowi. Ale żonie współczuję. Już sie nie opędzi...
żona to moja dobra koleżanka...myślę że udusiłaby mnie gołymi rękami :D
Oj nie sądzę aby każda zona miała coś przeciwko, że ma taką książkę w domu. W końcu to również przyjemność dla niej. Oczywiście każy jest inny. To po prostu była moja propozycja prezentu. A tak na marginesie polecam film " Sponsoring ", bo własnie tam pokazane jest jakie marzenia mają kobiety i ta kamasutra i masaż to ciche ukryte marzenie niejednej kobiety.
a co lubi oprócz czytania książek Malinko?? może jest fanem jakiejś kapeli ;) i np kupicie płytę lub dvd koncertowe, pomyśl co jeszcze jubilata ciekawi
a co lubi oprócz czytania książek Malinko?? może jest fanem jakiejś kapeli ;) i np kupicie płytę lub dvd koncertowe, pomyśl co jeszcze jubilata ciekawi
lubi podróżować...wiem, że podobała mu się Portugalia- może jakiś album ? hmm
ale najbardziej podoba mi się pomysł na karnet na masaż - musze coś poszukać :)
Witajcie
Może macie jakies pomysły na prezent na 40 tkę dla faceta - będzie huczna impreza naszego kolegi, zostaliśmy zaproszeni ale....co tu mu podarować ???
Pozdrawiam
malina
Byłam tez na takich urodzinach ale Jubilat sam powiedział co chce a zamiast kwiatów dostal smiesznie zrobiony bukiet z 40 kuponami lotto po 1 skresleniu super to wygladalo
A facet to co lubi?
hmmm ...co lubi...czytać ksiązki lubi- ale jak tu trafić co kupić i żeby jeszcze nie miał jak on bardzo dużo przeczytał
W takim razie może kupon do Empiku, sam sobie coś wybierze?
Trafic w prezent - to jak strzał w dziesiątką! W ubiegłym roku znajomy na 40-stkę dostał od nas...krawat giorgio armani, drugiego obdarowalismy dużą piękna flaszką koniaku pieknie ubranego w w przyklejone prawdziwe kwiatki. Jedna i druga impreza odbyła sie poza domem.)
Za dwa tygodnie moja przyjaciołka kończy 40-stkę. I tez mam dylemat co kupić. Tyle, ze ja zrobię jej niezapowiedziany nalot. Mam w planach upiec tort ubrany w slipki męskie ( oczywiście wyposażony w bogate przyrodzenie)
Trafic w prezent - to jak strzał w dziesiątką! W ubiegłym roku znajomy na
Hmmm...ten krawat to niezły pomysł :) A jakiś alkohol to na pewno dostanie dodatkowo :)40-stkę dostał od nas...krawat giorgio armani, drugiego obdarowalismy dużą
piękna flaszką koniaku pieknie ubranego w w przyklejone prawdziwe kwiatki.
Jedna i druga impreza odbyła sie poza domem.) Za dwa tygodnie moja
przyjaciołka kończy 40-stkę. I tez mam dylemat co kupić. Tyle, ze ja
zrobię jej niezapowiedziany nalot. Mam w planach upiec tort ubrany w slipki
męskie ( oczywiście wyposażony w bogate przyrodzenie)
Jak kolega lubi ksiązki to wykupcie mu bon podarunkowy do empiku czy jakies księgarni. Kolega sam wybierze sobie skiążke i po klopocie.
Też mi sie wydaje, że to dobry pomysł.
My naszemu znajomemu kupilismy zestaw głośnomówiący do auta, dodatkowo drzewko owocowe do wsadzenia w ogrodzie.
Przyznam, że mieliśmy wielki problem z wyborem prezentu...
Pieniądze ;)
Pieniądze ;)
Pieniadze to nie prezentJeśli DUUUUŻOOO to może być prezent
Tak samo jak bon podarunkowy. To tylko inna forma wręczenia :) osobiście wolałabym gotówkę, niż "niby zaangażowanie" darczyńcy w postaci ograniczenia mi możliwości wydania jego pieniędzy do jednego sklepu :)
my mielismy kilka 'meskich' urodzin. Jeden z panow dostal alkohol (taki jaki lubi), drugi filter do wody(chcial cos przktycznego) a trzeci karnet na masaz (narzekal strzykania w plecach)
Pieniądze to nie prezent - racja :) A zresztą on nie narzeka na ich brak.......
A karnet na masaż to fajna sprawa ale czy w mojej miejscowości wogóle coś takiego jest ?? hm
Jak ma samochód to jakieś 10-15 km bez problemu może dojechać. Idąc tym tropem to może karnet na basen lub siłownię?
Na 40 urodziny kupiłabym piękny album kamasutry i masażu erotycznego.
Taki prezent pewnie spodoba się każdemu facetowi. Ale żonie współczuję. Już sie nie opędzi...Dostaniesz na allegro za około 70 zł komplet (ja taki prezent kupiłam
i musze powiedzieć, że był trafiony).
Na 40 urodziny kupiłabym piękny album kamasutry i masażu erotycznego.
żona to moja dobra koleżanka...myślę że udusiłaby mnie gołymi rękami :DDostaniesz na allegro za około 70 zł komplet (ja taki prezent kupiłam
i musze powiedzieć, że był trafiony).
Oj nie sądzę aby każda zona miała coś przeciwko, że ma taką książkę w domu. W końcu to również przyjemność dla niej. Oczywiście każy jest inny. To po prostu była moja propozycja prezentu. A tak na marginesie polecam film " Sponsoring ", bo własnie tam pokazane jest jakie marzenia mają kobiety i ta kamasutra i masaż to ciche ukryte marzenie niejednej kobiety.
a co lubi oprócz czytania książek Malinko?? może jest fanem jakiejś
kapeli ;) i np kupicie płytę lub dvd koncertowe, pomyśl co jeszcze jubilata
ciekawi
lubi podróżować...wiem, że podobała mu się Portugalia- może jakiś album ? hmm
ale najbardziej podoba mi się pomysł na karnet na masaż - musze coś poszukać :)
Dzięki za pomoc !
a jak nie masaż to butelka Porto i muzyka fado :)