Jutro, na specjalne życzenie mojej gorszej połowy,robię golonkę. Wybrałam przepis autorstwa Glumci (golonko w piwie) W sklepie dostałam dwie ostatnie, malutkie goloneczki. Proszę Was,kochani, o wskazówki, żeby mój debiut był udany.
Głównie chodzi o sól, natarłam już solą peklową, tka "na oko",ale widzę, że golonka ma grubą skórę, nie wiem,czy nie za mało.
Możesz naciąć skórę w kratę,będzie nawet nieżle wyglądać,a przyprawy szybciej wejdą w mięso.
Polecam Ci moją golonkę. Poczytaj też komentarze.
Przepis na golonkę
Pozdrawiam, Aleex.
Jutro, na specjalne życzenie mojej gorszej połowy,robię golonkę. Wybrałam przepis autorstwa Glumci (golonko w piwie) W sklepie dostałam dwie ostatnie, malutkie goloneczki. Proszę Was,kochani, o wskazówki, żeby mój debiut był udany.
Głównie chodzi o sól, natarłam już solą peklową, tka "na oko",ale widzę, że golonka ma grubą skórę, nie wiem,czy nie za mało.
Możesz naciąć skórę w kratę,będzie nawet nieżle wyglądać,a przyprawy szybciej wejdą w mięso.
Polecam Ci moją golonkę. Poczytaj też komentarze.
Przepis na golonkę
Pozdrawiam, Aleex.