Do podstawowego sosu beszamel zimnego dodawałam 1 całe jajko i żółtko , takim sosem zalewałam potrawy i zapiekałam , napewno będzie pasował do naleśników.
Właśnie dziś na obiadek zrobiłam naleśniki nadziane farszem mięsno pieczarkowym, posypane serem żółtym i zalane beszamelem, krótko zapieczone na patelni..... brzuchy pełne i rodzinka zadowolona więc spokojnie polecam
Chciałabym zrobić zapiekane nalesniki z farszem jajeczno-pieczarkowym.Czy dobrym pomysłem jest zrobienie sosu beszamelowego.
Do podstawowego sosu beszamel zimnego dodawałam 1 całe jajko i żółtko , takim sosem zalewałam potrawy i zapiekałam , napewno będzie pasował do naleśników.
Właśnie dziś na obiadek zrobiłam naleśniki nadziane farszem mięsno pieczarkowym, posypane serem żółtym i zalane beszamelem, krótko zapieczone na patelni..... brzuchy pełne i rodzinka zadowolona więc spokojnie polecam
Myślę, że będzie pasować :)