Podobna kuchnie ( debowa) mialam w Polsce z takimi szufladkami jak Twoje..Powiedz mi a jak Ty otwierasz piekarnik? Czy ta lodowka nie przeszkadza? Czy jest to tylko takie zludzenie?
Cała kuchnia jest zbyt ciemna, aby ją sfotografować. Ale przedstawiam Wam fotki, mojego niezbędnika na przyprawy i piękną komodę, którą otrzymałam od męża na urodziny. Sam wykonał ją od podstaw :) Wreszcie mam dużo miejsca na moje kuchenne "przydasie":
Bardzo ładne mebelki i niesamowicie praktyczne. Mężuś Cię docenił :)) Mam pytanko odnośnie sosu TaoTao, który widzę na półeczce. Nie popsuje się przechowywany bez lodówki po otwarciu?
Boniś cenna uwaga co do sosu! Baczne oko niczego nie przepuści! Ty wiesz, że ja poszłam i przeczytałam tą etykietkę i jak byk pisze, że się go trzyma w lodówce! ;D Wiecej nie popełnię tego błędu :) Ale chyba nic mu nie jest bo próbowałam i żyję, a w smaku jak po otwarciu :)
Olusia23 - masz piękna komodę! Kurcze uwielbiam wszelkie kuchenne "pierdy" ale juz mi brakuje miejsca w szafkach. Taka komoda dla mnie...spełnienie marzeń. Wszystkie "przydasię"( pieknie to nazwalaś) miałabym gdzie wyeksponować..
My tu tylko tak o tych przepisach, a ja może zaproponuję coś innego, pokażcie światu gdzie walczycie nad tymi specjałami - oto moja kuchnia :)
Bardzo ładna kuchnia i taka przytulna:)
Hihihii.. też chciałam założyć taki wątek, ale uważałam że chętnych nie będzie :)
To i ja się pochwalę swoją, troszkę przy mała dla mnie, ale jest jaka jest-ważne że moja :D
Podoba się :) ?
Ładna.
Mała?!Ja mam 6m kwadratowych!Najbardziej zazdroszcze Ci stołu w kuchni :)
O, to tak jak moja :)
rewelacja! w moim klimacie;)
A to moja "staruszka".Mam ja juz 19 lat i na zadna nie zamienie.Przezyla az trzy przeprowadzki.
Piękna.
Piękna!Uwielbiam czerwony kolor:)
ja poproszę ten sprzęt Miele :D
To prawda, jest swietny.Tyle lat chodzi bez zarzutu.
miodzio!;)
http://wielkiezarcie.com/forumThread.php?id=107499&post=112614
Link do identycznego wątku, tam przy okazji i moja - nasza kuchenka :)
pwyso, kuchnia bardzo ładna, tylko Twoja i niepowtarzalna :)
sorki ale jestem tu miesiąc i nie wiedziałem że to już bylo :) dzieki za uznanie mojej kuchenki :)
A oto moja kuchnia:)
malenka ale przytulna!;)
Podobna kuchnie ( debowa) mialam w Polsce z takimi szufladkami jak Twoje..Powiedz mi a jak Ty otwierasz piekarnik? Czy ta lodowka nie przeszkadza? Czy jest to tylko takie zludzenie?
no troche jest ciasnawo jak otworzę piekarnik, ale miałem do wyboru albo wchodzi mi stół do kuchni albo będzie wiecej luzu
swietny klimat!gratuluje;)
dziekuje :)
Moje ukochane 5m2..;)
extraaaaaaaaaaa
Sliczna,takie lubie.
Twoja jest rewelacyjna, no i większa - masz gdzie poszaleć..:) Ale jak to się mówi: ciasna, ale własna..:) (kuchnia, oczywiście..;))
Cała kuchnia jest zbyt ciemna, aby ją sfotografować. Ale przedstawiam Wam fotki, mojego niezbędnika na przyprawy i piękną komodę, którą otrzymałam od męża na urodziny. Sam wykonał ją od podstaw :) Wreszcie mam dużo miejsca na moje kuchenne "przydasie":
Bardzo ładna az mnie zatkało
Bardzo ładne mebelki i niesamowicie praktyczne. Mężuś Cię docenił :)) Mam pytanko odnośnie sosu TaoTao, który widzę na półeczce. Nie popsuje się przechowywany bez lodówki po otwarciu?
Boniś cenna uwaga co do sosu! Baczne oko niczego nie przepuści! Ty wiesz, że ja poszłam i przeczytałam tą etykietkę i jak byk pisze, że się go trzyma w lodówce! ;D Wiecej nie popełnię tego błędu :) Ale chyba nic mu nie jest bo próbowałam i żyję, a w smaku jak po otwarciu :)
Bardzo ładnie :)
Olusia23 - masz piękna komodę! Kurcze uwielbiam wszelkie kuchenne "pierdy" ale juz mi brakuje miejsca w szafkach. Taka komoda dla mnie...spełnienie marzeń. Wszystkie "przydasię"( pieknie to nazwalaś) miałabym gdzie wyeksponować..