Witam,mąż chce mnie zaprosić na weekend nad morze ale nie mamy pomysłu gdzie pojechać ,może podpowiecie gdzie spędzić mile czas :) To będzie nasz pierwszy wyjazd bez dzieci więc chcielibyśmy żeby było miło;)
Nam sie tu podobało .... Cudowny sztorm , byliśmy po sezonie ... Jedzonko pyszne , pokoje czyste , łoże wygodne . Właścicielka przemiła , Polecam dobry drnik w Arce Nego na obrotowej platformie , przy dobrej widocznosci albo po kolejnym drinku i Bornholm zobaczycie .. hihihihi
No jasne i na Borholm można popłynąć i dobra rybkę zjeść i pustymi plażami pospacerować ... Co wam w duszy gra .... ))) Miłego wypoczynku nad naszym Bałtykiem .. ))
Witam,mąż chce mnie zaprosić na weekend nad morze ale nie mamy pomysłu gdzie pojechać ,może podpowiecie gdzie spędzić mile czas :) To będzie nasz pierwszy wyjazd bez dzieci więc chcielibyśmy żeby było miło;)
Międzyzdroje, całkiem przyjemna miejscowość i zwykle coś się dzieje. Podobnie jak Świnoujście
Nam sie tu podobało .... Cudowny sztorm , byliśmy po sezonie ... Jedzonko pyszne , pokoje czyste , łoże wygodne
. Właścicielka przemiła , Polecam dobry drnik w Arce Nego na obrotowej platformie , przy dobrej widocznosci albo po kolejnym drinku i Bornholm zobaczycie .. hihihihi
No jasne i na Borholm można popłynąć i dobra rybkę zjeść i pustymi plażami pospacerować ... Co wam w duszy gra .... ))) Miłego wypoczynku nad naszym Bałtykiem .. ))
http://www.victoria.e-kolobrzeg.pl/oferty_specjalne.php
ŚWINOUJŚCIE bezapelacyjnie!
Stegna. Byliśmy tam z mężem (jeszcze wtedy chłopakiem) kilka lat temu. Byliśmy w maju i wtedy cenowo było dośc atrkcyjnie:)
Łeba i wędrówki na ruchome wydmy .
Łeba. Mielno. Jarosławiec.
Ooooooo taaakkkkk.!!!!!
Ja sie zakochałam w tych wydmach:)
Bardzo miło wspominam Władysławowo:-)
Jarosławiec, Ustka.
Dziękuje wszystkim za podpowiedzi napewno coś wybierzemy :)))
Polecam Dziwnów i Dźwirzyno:)