My bylismy bardzo zadowoleni z pensjonatu Jasny Brzeg we Władyslawowie. Ja bardzo lubię Władka, w pensjonacie bylismy 2 razy, ale mąz sie zbuntował i powiedział, że w to samo miejsce juz nie jedzie...a ja tak lubie Władka.... Jedzenie bardzo dobre, miła obsługa, właściciele tez,ogrodzony i strzezony parking-ja polecam.Więc w tym roku zamówiony apartament w Kołobrzegu-mam nadzieję, że też sie nie zawiodę.
Jak sie ciesze , że służycie radą. Jaka fajna stronka i ludzie- ta WZ.
W Bukowinie byłam 3 razy było super ale już starczy. Motam się między morzem,a góry sowie-kotlina kłodzka. Napewno coś wybiorę . Bardzo dziękuję i mocno ściskam :)
Lusi znam to .. )) A myśmy kiedyś połaczyli ....morze i Kotline Kłodzką ... Leżąc na palży w Niechorzu doszliśmy do wniosku . ''a może teraz Polanicę odwiedzimy '' i nastepnego dnia tam byliśmy ))..
To był jedn z najlepszych wypadów spontaniczny i morze i górki nasze rodzime .. ))
Gospodarstwo Agroturystyczne państwa Frąszczak w Porąbce. Nie było problemów by zabrać pieska ze sobą, bardzo mili gospodarze, spokój, czyste powietrze no i najpiękniejsze góry na świecie- Beskidy;)
sprawdzone miejsce to ja mogę polecić hotel Bukovina w Bukowinie Tatrzańskiej, pokoje i jedzenie na poziomie, przy okazji można się zrelaksować w basenach termalnych, w saunie lub w jacuzzi, albo pójść do spa
Witam. czy zna ktoś sprawdzone miejsce i kwaterę-pensjonat na fajny-spokojny urlop?
Dziękuje i pozdrawiam :)
Najlepsze miejsce na urlop to Mrzeżyno u pana Kawalca lub we Wladysławowie u pani Gołebiewskiej. Naprawde gorąco polecam!
najlepsze miejsce na urlop to mrzezyno u pana kawalca lub we wladysławowie u
Na pewno skorzystam...dziękuję za namiary.pani gołebiewskiej.naprawde gorąco polecam!
zgodzę się Mrzerzyno to najpiękniejsza plaża na całym wybrzeżu takich dzikich, nie zaludnionych plaż nad polskim Bałtykiem juz nie ma
ja polecam tani ośrodek wypoczynkowy HARNAŚ(40 zl za osobe) w Bukowinie Tatrzańskiej, a tym roku tez sie tam wybieramy a i do Zakopanego blisko
Pieniny
Pieniny
Góry...Bieszczady - Chmiel ...))))
Niesmiało polecę Agroturystykę mojej rodziny w Górach Sowich :) www.agroturystykasokolec.pl
Z kolei w Kazimierzu Dolnym moge polecić http://www.kazimierzdolny.pl/studia/27607/
Za Kazimierz musze ci serdecznie podziekować . Planujemy tam zawitać .. )))
Ja w niedzielę stamtąd wróciłam :)
A jaki kolorek wybraliście ... jak moge tak ... intymnie spytać ...
My "lawendowy", a rodzice "w ogrodzie". Oba sa piękne, ale "w ogrodzie" wygrywa wielkim oknem wychodzącym wprost na ogród.
Bieszczady wołosate i pensjonat Stajnia ale to dla tych co lubią hmm spacery po górach:)
do mnie tutaj,miejsce sprawdzone i "kwatera" tez
My bylismy bardzo zadowoleni z pensjonatu Jasny Brzeg we Władyslawowie. Ja bardzo lubię Władka, w pensjonacie bylismy 2 razy, ale mąz sie zbuntował i powiedział, że w to samo miejsce juz nie jedzie...a ja tak lubie Władka.... Jedzenie bardzo dobre, miła obsługa, właściciele tez,ogrodzony i strzezony parking-ja polecam.Więc w tym roku zamówiony apartament w Kołobrzegu-mam nadzieję, że też sie nie zawiodę.
Jak sie ciesze , że służycie radą. Jaka fajna stronka i ludzie- ta WZ.
W Bukowinie byłam 3 razy było super ale już starczy. Motam się między morzem,a góry sowie-kotlina kłodzka. Napewno coś wybiorę . Bardzo dziękuję i mocno ściskam :)
Lusi znam to .. )) A myśmy kiedyś połaczyli ....morze i Kotline Kłodzką ... Leżąc na palży w Niechorzu doszliśmy do wniosku . ''a może teraz Polanicę odwiedzimy '' i nastepnego dnia tam byliśmy ))..
To był jedn z najlepszych wypadów spontaniczny i morze i górki nasze rodzime .. ))
A kto wie gdzie możnaby z psami w góry. Mam dwa- huskiego i wilczurka i problem z wyjazdem bo nie wszędzie psy mile widziane. Dziękuję za podpowiedź!
Tutaj często widuję gości z psiakami: http://www.sokolec.info/ (po sąsiedzku)
Gospodarstwo Agroturystyczne państwa Frąszczak w Porąbce. Nie było problemów by zabrać pieska ze sobą, bardzo mili gospodarze, spokój, czyste powietrze no i najpiękniejsze góry na świecie- Beskidy;)
witaj iwett,
tu jest kilka linkow, moze cos znajdziesz:
http://wielkiezarcie.com/forumThread.php?id=236212&post=236996,
pozdrawiam
Bardzo dziękuję, może coś znajdę dla siebie i psiaków:))
Ja bym proponowała Zatokę Wilków . Jest tam bardzo przyjażnie dla rodzin z dizećmi i zwierzakami.
sprawdzone miejsce to ja mogę polecić hotel Bukovina w Bukowinie Tatrzańskiej, pokoje i jedzenie na poziomie, przy okazji można się zrelaksować w basenach termalnych, w saunie lub w jacuzzi, albo pójść do spa
http://www.youtube.com/watch?v=SJ44v7ilWFQ&feature=related - A ja zapraszam w przeciwnym kierunku ;)