Z okazji Twojego dnia Mamo Za wczoraj i dziś, zawsze tak samo, każdym czułym serca uderzeniem i każdym z niego płynącym życzeniem zdrowia, sił i codziennej radości wraz ze słowami największej wdzięczności.
Za wszystkie dla mnie trudy i starania składam Ci dzisiaj podziękowania.
Ten dzień jest dla mnie szczególny, ponieważ to mój pierwszy Dzień Matki:-) Moja Majusia nie złoży mi jeszcze życzeń, ale tak ładnie mnie dzisiaj obudziła wołając mama, mama :-)
Dla mnie również to pierwszy Dzień Matki, choć w sumie można powiedzieć, że drugi - bo dokladnie rok temu dowiedzialam się, że zostanę mamą..:) No i też mam Maję..:)
Z okazji Twojego dnia Mamo Za wczoraj i dziś, zawsze tak samo,
każdym czułym serca uderzeniem
i każdym z niego płynącym życzeniem
zdrowia, sił i codziennej radości
wraz ze słowami największej wdzięczności.
Za wszystkie dla mnie trudy i starania składam Ci dzisiaj podziękowania.
Przyłączam się do życzeń i jednocześnie dziękuję! :-)
Dziekuję i również wszystkim mamom życzę wszystkiego naj, a przede wszystkim dużo zdrówka!
Również życzę wszystkim szcześcia i dużo radości z pociech:)
Wszystkiego Najlepszego...
Ten dzień jest dla mnie szczególny, ponieważ to mój pierwszy Dzień Matki:-) Moja Majusia nie złoży mi jeszcze życzeń, ale tak ładnie mnie dzisiaj obudziła wołając mama, mama :-)
Wszystkim Mamusiom wszystkiego najlepszego!:-)
Dla mnie również to pierwszy Dzień Matki, choć w sumie można powiedzieć, że drugi - bo dokladnie rok temu dowiedzialam się, że zostanę mamą..:) No i też mam Maję..:)
Wszystkiego co najlepsze dla wszystkich Mam:)
Jako matka bardzo dziękuję, jako córka życzę wszystkim mamom oprócz zdrowia, radości także szacunku i miłości od dzieci.
Dziekuję jako mama:)) I dla wszystkich WŻ-owych mam wszystkiego co najlepsze:))
Dziękuję za życzenia i wszystkim mamom składam serdeczne zyczenia i swojej też.Wszystkiego Najlepszego Kochane Mamy.