Mieszkam w Stanach. Ostatnio potrzebowalam do ciasta Sniezki. Niestety, w tutejszych polskich sklepach nie mieli jej. Zastanawiam sie, czy jest jej amerykanski odpowiednik. Moze ktos sie orientuje?
Mieszkam w Stanach. Ostatnio potrzebowalam do ciasta Sniezki. Niestety, w tutejszych polskich sklepach nie mieli jej. Zastanawiam sie, czy jest jej amerykanski odpowiednik. Moze ktos sie orientuje?
ja znalazlam odpowiednik sniezki w jakims europejskim sklepie, chyba dr Oetkera
Nie chodzi o wysylke zywnosci do Polski , chociaz sa sklepy tutaj w Stanach , ktorym mozesz to zlecic i oni zrobia i wysla produkty, ktore wskazesz, zwlaszcza przed swietami
Chodzi o to ze w sklepach internetowych mozesz zamowic produkty zywnosciowe pochodzace z Polski jesli mieszkasz w Stanach i nie masz mozliwosci lub dostepu do polskiego sklepu .
Czy sniezka to jest proszek ktory sie dodaje do wody/mleka i ubija? Mozna ubic smietane i bedzie lepsza.
Czy sniezka to jest proszek ktory sie dodaje do wody/mleka i ubija? Mozna ubic
tak, sniezka to proszek....w niektorych ciastach/deserach smietana nie zastapi sniezkismietane i bedzie lepsza.
Dlaczego nie przeciez bita smietane mozna utrwalic zelatyna.
Dlaczego nie?
Dlaczego nie?
sprobuj zrobic np rafaello uzywajac bitej smietany zamiast sniezkiAle ja robię rafaello z bitą śmietaną. Raz spróbowałam ze śnieżką i smak nas nie powalił. Raczej mojej rodzinki, bo ja ze słodyczy to śledzie wolę.
Mi tez sie wydaje ze bita smietana jest lepszym rozwiazaniem niz proszek ubijany z woda
Mieszkam w Stanach. Ostatnio potrzebowalam do ciasta Sniezki. Niestety, w
ja znalazlam odpowiednik sniezki w jakims europejskim sklepie, chyba dr Oetkeratutejszych polskich sklepach nie mieli jej. Zastanawiam sie, czy jest jej
amerykanski odpowiednik. Moze ktos sie orientuje?
Tak,to jest powder whipped cream, nieee polecam,ale dobry jest w/plynie/utrwal/szczypta/zelatyny/mniejsztuczne
W jakim stanie mieszkasz? Jesli potrzebujesz niekoniecznie odrazu to sa sklepy internetowe na ktorych mozna zamowic zywnosc z Polski
W jakim stanie mieszkasz? Jesli potrzebujesz niekoniecznie odrazu to sa sklepy
podaj jakis przyklad bo pierwsze slysze zeby jakis sklep internetowy zajmowal sie wysylka zywnosci do Polski?internetowe na ktorych mozna zamowic zywnosc z Polski
Nie chodzi o wysylke zywnosci do Polski , chociaz sa sklepy tutaj w Stanach , ktorym mozesz to zlecic i oni zrobia i wysla produkty, ktore wskazesz, zwlaszcza przed swietami
Chodzi o to ze w sklepach internetowych mozesz zamowic produkty zywnosciowe pochodzace z Polski jesli mieszkasz w Stanach i nie masz mozliwosci lub dostepu do polskiego sklepu .
mialam na mysli z Polski, a olenkichicago wypowiedz mozna zrozumiec dwuznacznie.
Prosze bardzo oto przyklad, a moja odpowiedz byla skierowana do pytania czyli potrzeba zakupu produktu polskiego w usa.
http://www.polskisklepwusa.com/
http://www.andysdeli.net/
http://www.kasiasdeli.com/index.html (tutaj jest mapka gdzie mozna znalesc ich produkty wiec mozliwe ze i inne polskie produkty tez sa)
Bardzo dziekuje za wszystkie porady:)