Mam mały kłopot i nie bardzo wiem jak z niego wybrnąć. W sobote organizuje urodziny mojejmu dziecku a jedyna możliwość przygotowania pysznego jedzonka mam w piątek. Podpowiedzcie, co mogłabym zrobić, żeby było świerzo i smacznie. Mam na myśli ciepłe danie i jakieś zimne przekąski. (Ciasta już wybrałam)
Ja pracuję w restauracji i wszystkie potrawy przygotowujemy dzień wcześniej,sałatki,jajka,galantyne i inne przekąski już udekorowane spryskujemy galaretą,wszystko wygląda świeżo i naturalnie,polecam.
Mam mały kłopot i nie bardzo wiem jak z niego wybrnąć. W sobote organizuje urodziny mojejmu dziecku a jedyna możliwość przygotowania pysznego jedzonka mam w piątek. Podpowiedzcie, co mogłabym zrobić, żeby było świerzo i smacznie. Mam na myśli ciepłe danie i jakieś zimne przekąski. (Ciasta już wybrałam)
Proponuję zrobić sałatki, w lodówce można trzymać. Można też zrobić grilla i wszystko przygotować dzień wcześniej
Ja pracuję w restauracji i wszystkie potrawy przygotowujemy dzień wcześniej,sałatki,jajka,galantyne i inne przekąski już udekorowane spryskujemy galaretą,wszystko wygląda świeżo i naturalnie,polecam.