Myślałam, że mnie nie porwie ogólnopolski szał, ale też dałam się wciągnąć - najlepszym dowodem piłkarska odsłona naszego kolejnego konkursu :) I chyba też jednym okiem popatrzę na dzisiejszy mecz :)
Mam nadzieję, że wątek będzie tak popularny, że dorobi się kilku kontynuacji!
ja sie wogle nie znam na piłce! na sporcie! guzik mnie to interesuje! ale...siedze wpatrzona w ekran i prawie paznokcie ogryzam;))) wciagnelam sie w to szalenstwo jak i Ty;-))) jakby nie patrzec tworzy sie nasza historia...;))) hihihihiih
mysle to samo..eh.....trzeba przyznac, ze dowalili nam niezle...;( ale trzymam mocno kciuki,zeby nasi jescze porzadnie kopnęli!;) i siup % gooooolll goooolll za naszych!
Nie znam się na piłce kopanej, ale otwarcie EURO 2012 oglądałam i miałam ciary :)
Moje chłopaki krzyczą, że druga połowa meczu była zdecydowanie do d... i dlaczego trener Smuda nie zdecydował o wprowadzeniu innych graczy... Tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą :))
Pilka nozna nie jest mi obojetna.Uwazam, ze Grecy byli niezli ale zdecydowanie mieli pecha.Kibicowalam naturalnie " naszym" chlopakom, ale coz Lewandowski sam duzo nie zdziala.Polski bramkarz byl super - to trzeba mu przyznac.Moze w nastepnym meczu bedzie lepiej, a moze nie?????
Po 10 minutach meczu .. stwierdziłam 5:1 dla naszych wschodnich .. póki co brakuje tylko jedna malutka brameczka ale piłka w grze .. ))) . Pięknie grają lubię taką ofensywną grę .. )))
Ja się biję w pierś... nie wierzyłam... jeno troche nadziei sie gdzieś tam uchowało...
Ale co to był za mecz, cały czas walka, inna drużyna niż w trakcie meczu z Grecją... i jak sie chłopaki poświęcały! Dumna jestem z naszej drużyny, ojjj, bardzo dumna!
Tylko żeby coś jeszcze z tymi kibolami zrobili... byłoby już całkiem super!
No ja nie jestem pesymistką. Ogólnie jako naród jesteśmy narzekający, bez wiary, wiadomo nie wszyscy są tacy, ale mecz się nie zaczął i był już spisany na straty
Uwazam ze sa dobrzy tylko powinni zmienic trenera..........Smuda moze okaze sie byc lepszy w matematyce Chlopcy jak przejma stery, moga wygrac i przejda do drugiej rundy, a Smude moga wyslac do domu
Ja jak wyjdziemy z grupy to sobie koszulkę kupie z polską A mój mąz tak się chce poświęcić ze powiedział że nawet stringi sobie kupi po wyjściu z grupy!!
Ja jak wyjdziemy z grupy to sobie koszulkę kupie z polską A mój mąz tak się chce poświęcić ze powiedział że nawet stringi sobie kupi po wyjściu z grupy!!
no to chyba wstawisz zdjecie meza w stringach, ha?
Dziewczyny były głównymi inicjatorkami wyjścia :) Powiem, że nie spodziewałam się takiej ilości pozytywnej energii i ciesze się, że powstały strefy kibica; oglądanie meczu w takim wielkim gronie to mega przeżycie! Było bardzo bezpiecznie, mnóstwo ochroniarzy i policjantów a kibice jak aniołki :)
Nie wiem, ile wygramy, nie obstawiam wyniku. Wiem jedno - musimy wyjść z grupy i urządza nas tylko wygrana, chłopcy o tym wiedzą, więc nie dadzą plamy! Normalnie, już nie mogę sie doczekać. Polska gola! I to nie jednego!
Mnie się wydawało Makusiu, że duch walki to w nich był duży tylko taktyki było za mało. Ale ze mnie taka futbolistka jak z koziego nosa tromba. No ale smutno.
Ze mnie tez taka sama kibicka, ale ducha walki mieli tylko kibice..niestety:(
A mnie tam '' nasi '' nie zawiedli ... wyszli z grupy i ... zostali w domu .. ::) ładnie grali , ostatni meczyk bardzo mi się podobał ,gdyby oceniano walecznosć i zaangażowanie to ... bylibyśmy w ćwierćfianlne .
No nic festwiwal futbolu nadal trwa i kibicuję dalej ... .
moj maz od poczatku mowil ze z grupy nie wyjdziemy i mial racje...
a ja glupia i naiwna wierzylam, ze nam sie uda dojsc choc do cwiercfinalu...
no coz. pierwsza polowa wczorajszego meczu byla do zniesienia. za to druga... hm, no nie powiodlo sie.
za 4 lata kolejne Mistrzostwa Europy a za 2 lata Mistrzostwa Swiata ;) Trzeba wierzyc, ze wtedy naszym chlopakom sie uda. ;) Potrenuja i na pewno bedzie lepiej. ;)
Mnie za to wkurzają dzisiejsze artykuły z pięknymi tytułami:
"Znowu porażka. A czego można było się spodziewać?"
"I gdzie te cuda, panie Smuda?"
Jak się nie powiedzie należy pokazać tyłek i wszelką pogardę. Taki duch, kiedy człowiek idzie do przodu - jestem z nim, ale odwracam się plecami kiedy traci na wartości.
co do piłkarzy, to z pustego i Salomon nie naleje, ale i tak uważam, że Polacy wygrali to Euro. Zwróćcie uwagę na ton relacji z imprezy w zagranicznych mediach, na zdanie zagranicznych kibiców. Patrzyłam na tę zabawę w telewizji, ze ściśniętym ze wzruszenia gardłem. Zdaliśmy egzamin, i tyle. A jak się kiedyś douczymy, to i może wyjdziemy z grupy ;)))
Górę wziął przepych, kasa, reklama, materializm do obrzydzenia, luksusowa oprawa, hotele, gwiazdorzenie i narzeczone etc... To, ile warty jest Lewandowski, Błaszczykowski... Mam nadzieję, że EURO 2012 wygrają Grecy lub Dania :)
No, a dziś już piszą, że we włoskiej drużynie gra dwóch gejów. Kogo to? Żeby nie było, nie mam nic do nich.
A ja jestem z naszymi chłopakami, nie sztuką jest kibicować, gdy idzie dobrze, sztuką jest być z drużyną na dobre i złe i ja jestem..... i jestem im wdzięczna, za te wszystkie chwile radości, króre nam stworzyli....
A ten przepych, luksus itd. o którym piszesz? nie widziałam takiego, jeśli chodzi o naszych zawodników, żadnego też gwiazdorzenia, narzeczonych..... chyba nie oglądałyśmy tej samej tv.
A ja jestem z naszymi chłopakami, nie sztuką jest kibicować, gdy idzie dobrze, sztuką jest być z drużyną na dobre i złe i ja jestem..... i jestem im wdzięczna, za te wszystkie chwile radości, króre nam stworzyli.... A ten przepych, luksus itd. o którym piszesz? nie widziałam takiego, jeśli chodzi o naszych zawodników, żadnego też gwiazdorzenia, narzeczonych..... chyba nie oglądałyśmy tej samej tv.
a kiedy im dobrze szlo, chyba w........... 1974 za trenera Zagorskiego ale wtedy to na chleb mowilac bep, a moze jeszcze nie bylo cie na swiecie??
Polska Gola !!!!!!!!!!!
Trzymamy kciuki chłopaki :)
Myślałam, że mnie nie porwie ogólnopolski szał, ale też dałam się wciągnąć - najlepszym dowodem piłkarska odsłona naszego kolejnego konkursu :) I chyba też jednym okiem popatrzę na dzisiejszy mecz :)
Mam nadzieję, że wątek będzie tak popularny, że dorobi się kilku kontynuacji!
Piękne otwarcie, bardzo się wzruszyłam , trzymam kciuki za naszych:)
W co grają i z kim?
W co grają i z kim?
Jak nie wiesz , to co z Ciebie za Polak?
pseudo...
ja sie wogle nie znam na piłce! na sporcie! guzik mnie to interesuje! ale...siedze wpatrzona w ekran i prawie paznokcie ogryzam;))) wciagnelam sie w to szalenstwo jak i Ty;-))) jakby nie patrzec tworzy sie nasza historia...;))) hihihihiih
Dokładnie jak ja :D!!!!!!!!!!
GOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:::::::::::)))))))))))))))))))))))))))
Jest Gol ! hura!!!!!!!:
Obstawiam 3:0 dla naszych
ja myślę że zostanie 1:0
A ja myślę że będzie 2:0 i oby:)
jadnak już jest remis :(
jadnak już jest remis :(
Kurde belekMam nadzieję że jeszcze strzelimy:(
Makusiu Kochana ... albo za dużo %% albo optymizm Cię roznosi .....
Ja tak nieśmiało widze w szklanej kuli kto puchar do domu zawiezie ale póki co cichooo szaaaaa ...
Makusiu Kochana ... albo za dużo %% albo optymizm Cię roznosi .....
trzeba wierzyć w naszych:) Któryś z rozmawiających piłkarzy w studio typował 1:1 i chyba wygadał:( ale ja myślę że zaraz znów nasi strzelą, no ale cóż niesmak pozostał.
mysle to samo..eh.....trzeba przyznac, ze dowalili nam niezle...;( ale trzymam mocno kciuki,zeby nasi jescze porzadnie kopnęli!;) i siup % gooooolll goooolll za naszych!
Nie jest źle, remis zawsze lepszy od przegranej. Ale mnie bolą kciuki :)
I po mecyku .. :)))) . We wtorek .... sami zobaczymy c.d.n ..
Oj tak , bedzie przemarsz na miesięcznice, będzie przemarsz Rosjan i inne ciekawe imprezy:)
Nie znam się na piłce kopanej, ale otwarcie EURO 2012 oglądałam i miałam ciary :)
Moje chłopaki krzyczą, że druga połowa meczu była zdecydowanie do d... i dlaczego trener Smuda nie zdecydował o wprowadzeniu innych graczy... Tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą :))
Toma na trenera .. ojca na asystenta , mamę na psycholga .. Jestem zaaaaaaaaaa !!
Pilka nozna nie jest mi obojetna.Uwazam, ze Grecy byli niezli ale zdecydowanie mieli pecha.Kibicowalam naturalnie " naszym" chlopakom, ale coz Lewandowski sam duzo nie zdziala.Polski bramkarz byl super - to trzeba mu przyznac.Moze w nastepnym meczu bedzie lepiej, a moze nie?????
Wierzę że nasze chłopaki wyjdą z grupy!!! Jeszcze nie wiem jak to zrobią ale wyjdą!!!!!!!! Jestem optymistką!!!:):):)
Misiu Kochana .. przełącz na TVP 2 i zerknij jak grają nasi przeciwnicy ... wnioski same nasuną się ..((( Niestety . (((
no właśnie :( też się obawiam.....ale TRZYMAM KCIUKI ZA NASZYCH!!!!
Hmmmm... i tak jestem dobrej mysli nie przerażają mnie Rosjanie:)
Po 10 minutach meczu .. stwierdziłam 5:1 dla naszych wschodnich .. póki co brakuje tylko jedna malutka brameczka ale piłka w grze .. ))) . Pięknie grają lubię taką ofensywną grę .. )))
Oni mają przykazane że muszą wygrac , inaczej na syberie wyjazd :)))
hehehehe naszym by sie tez przydala jakas grozba:) Ale dalej w nich wierze!!!!!!!!!!!!
Rosja położy naszych na łopatki. Nie ma nadziei
We Wrocławiu kibice rosyjscy już rozłożyli ochronę http://www.youtube.com/watch?v=1rqgnicbHH4 Smutne. Oburzające. A w mediach cisza...
Oni mają przykazane że muszą wygrac , inaczej na syberie wyjazd :)))
Hehe, mój Mąż powiedział to samo :))
Dokładnie, już widzę jak dostajemy po dupsku... :( ale kciuki trzymać będę do samego końca, nadzieja umiera ostatnia.
A ja cały czas mam nadzieję że wygramy:)
Matko jak się cieszę, że się myliłam :):):):) Pięknie grali.
Wczoraj przyszedł do nas sąsiad. Ma lat 2,5. Powtarzał przez chwilę bez przerwy: dzisiaj będzie mecz. Śpiewał: Polska Gola. Super to wyglądało.
dzisiaj Polacy zagrali ladnie
BRAWO 1:1 a myślałam że będzie 5:0, dobrze że się myliłam.
Jestem z nas dumna
:)
Czy tylko ja wierzyłam w nich?????????????
Uwierze po WYGRANEJ a nie remisiku z sąsiadami z południa .. ::)) Taaadam , poczekajmy do soboty . :D
Ja się biję w pierś... nie wierzyłam... jeno troche nadziei sie gdzieś tam uchowało...
Ale co to był za mecz, cały czas walka, inna drużyna niż w trakcie meczu z Grecją... i jak sie chłopaki poświęcały! Dumna jestem z naszej drużyny, ojjj, bardzo dumna!
Tylko żeby coś jeszcze z tymi kibolami zrobili... byłoby już całkiem super!
Ja też wierzyłam :) Ogólnie rzecz biorąc jesteśmy ponurym narodem niestety....
Mów za siebie kochanie :)
No ja nie jestem pesymistką. Ogólnie jako naród jesteśmy narzekający, bez wiary, wiadomo nie wszyscy są tacy, ale mecz się nie zaczął i był już spisany na straty
Ja wiem, że Euro jest ważne i mecze również ale nie oceniaj narodu na podstawie podejścia do meczu :):):)
To nie tak to tylko przykład ;-) pozdrawiam
Uwazam ze sa dobrzy tylko powinni zmienic trenera..........Smuda moze okaze sie byc lepszy w matematyce Chlopcy jak przejma stery, moga wygrac i przejda do drugiej rundy, a Smude moga wyslac do domu
Śmiała koncepcja ... Piper na trenera .. !! :DD
Magda, na trenera albo Piper albo Tom A może trener trenera?!
A ja dziś kupiłem chorągiewkę na samochód . Po meczu z Ruskami zaczynam wierzyć, że wyjdziemy z grupy.
Ja jak wyjdziemy z grupy to sobie koszulkę kupie z polską A mój mąz
no to chyba wstawisz zdjecie meza w stringach, ha?tak się chce poświęcić ze powiedział że nawet stringi sobie kupi po
wyjściu z grupy!!
Oj to się chłopak zdziwi ;-)
Kibicujemy :) I to w "strefie kibica". Zdjęcie z Głosui Pomorza :) No i z przodu MY!!! :D
To dopiero musiały być emocje! Bahati podziwiam i zazdroszczę odrobinkę :))
Było rewelacyjnie! Emocje tylu ludzi... niesamowite. :) Warto bylo pójść, dzieciaki zachwycone kibicowały z całych sił :)
No nieeeeeeeeee , pięknie cała rodzina ...a dziewczynki jakie skupione ... fiuuu fiuuu
Dziewczyny były głównymi inicjatorkami wyjścia :) Powiem, że nie spodziewałam się takiej ilości pozytywnej energii i ciesze się, że powstały strefy kibica; oglądanie meczu w takim wielkim gronie to mega przeżycie! Było bardzo bezpiecznie, mnóstwo ochroniarzy i policjantów a kibice jak aniołki :)
jaki wynik meczu obstawiacie?
ja 2:1 dla Polski
Byloby dobrze i mam nadzieje,ze tak bedzie.
Byloby dobrze i mam nadzieje,ze tak bedzie.
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/389611_10151679697929897_1298840909_n.jpgjaki wynik meczu obstawiacie? ja 2:1 dla Polski
Też mam nadzieję na taki wynik
A taki obrazek dostałam przed momentem, chyba z czeskiej stronki
Ja też taki obstawiam ale też nie pogardzę większą ilością goli dla nas:)
Ja też dokładnie taki i z tego co pytałam w poracy to podobnie :D
Też tak obstawiałam, ale niestety
Nie wiem, ile wygramy, nie obstawiam wyniku. Wiem jedno - musimy wyjść z grupy i urządza nas tylko wygrana, chłopcy o tym wiedzą, więc nie dadzą plamy! Normalnie, już nie mogę sie doczekać. Polska gola! I to nie jednego!
Bardzo będę się cieszyć nawet z jednego, a jak by tak dwa to już w ogóle.!!!!!! Wczorajsza przegrana Ukrainy z Francją bardzo mnie zasmuciła.
Dzisiaj obok mnie przejeżdżała taksówka o ile dobrze zauważyłam z Irlandczykami i krzyczeli Polska biało - czerwoni, super :)
Dzisiaj obok mnie przejeżdżała taksówka o ile dobrze zauważyłam z
Irlandczykami i krzyczeli Polska biało - czerwoni, super :)
:*
No co Wam tak minki zrzędły ... niech wygra najlepszy :))) w Europie ..
:(
:(
I znowu nic się nie stało.........pozostaje kibicować Italii.
i DU.. a tak w nich wierzyłam:(
Dobrze chcieli a wyszło jak zawsze, d.. d.... d.... jak to mówi Ferdek Kiepski.
Dobrze chcieli a wyszło jak zawsze, d.. d.... d.... jak to mówi
Chcieć a móc to duża róznica... nie pokazali ducha walki... zawiedli mnie osobiscie;(Ferdek Kiepski.
Mnie się wydawało Makusiu, że duch walki to w nich był duży tylko taktyki było za mało.
Ale ze mnie taka futbolistka jak z koziego nosa tromba. No ale smutno.
Mnie się wydawało Makusiu, że duch walki to w nich był duży tylko taktyki
było za mało. Ale ze mnie taka futbolistka jak z koziego nosa tromba. No
ale smutno.
Ze mnie tez taka sama kibicka, ale ducha walki mieli tylko kibice..niestety:(
Aaa, u nas się mówi " jak z koziej dupki trąba"
A mnie tam '' nasi '' nie zawiedli ... wyszli z grupy i ... zostali w domu .. ::) ładnie grali , ostatni meczyk bardzo mi się podobał ,gdyby oceniano walecznosć i zaangażowanie to ... bylibyśmy w ćwierćfianlne .
No nic festwiwal futbolu nadal trwa i kibicuję dalej ... .
Jakby nie bylo Polak i Czech to bracia , dalej kibicuje wlasnie im
moj maz od poczatku mowil ze z grupy nie wyjdziemy i mial racje...
a ja glupia i naiwna wierzylam, ze nam sie uda dojsc choc do cwiercfinalu...
no coz. pierwsza polowa wczorajszego meczu byla do zniesienia. za to druga... hm, no nie powiodlo sie.
za 4 lata kolejne Mistrzostwa Europy a za 2 lata Mistrzostwa Swiata ;) Trzeba wierzyc, ze wtedy naszym chlopakom sie uda. ;) Potrenuja i na pewno bedzie lepiej. ;)
:-) i to napawa optymizmem
Mnie za to wkurzają dzisiejsze artykuły z pięknymi tytułami:
"Znowu porażka. A czego można było się spodziewać?"
"I gdzie te cuda, panie Smuda?"
Jak się nie powiedzie należy pokazać tyłek i wszelką pogardę. Taki duch, kiedy człowiek idzie do przodu - jestem z nim, ale odwracam się plecami kiedy traci na wartości.
Lolo, nawet kiełbacha z dzika nie pomogła...
co do piłkarzy, to z pustego i Salomon nie naleje, ale i tak uważam, że Polacy wygrali to Euro. Zwróćcie uwagę na ton relacji z imprezy w zagranicznych mediach, na zdanie zagranicznych kibiców. Patrzyłam na tę zabawę w telewizji, ze ściśniętym ze wzruszenia gardłem. Zdaliśmy egzamin, i tyle. A jak się kiedyś douczymy, to i może wyjdziemy z grupy ;)))
Górę wziął przepych, kasa, reklama, materializm do obrzydzenia, luksusowa oprawa, hotele, gwiazdorzenie i narzeczone etc... To, ile warty jest Lewandowski, Błaszczykowski... Mam nadzieję, że EURO 2012 wygrają Grecy lub Dania :)
No, a dziś już piszą, że we włoskiej drużynie gra dwóch gejów. Kogo to? Żeby nie było, nie mam nic do nich.
A ja jestem z naszymi chłopakami, nie sztuką jest kibicować, gdy idzie dobrze, sztuką jest być z drużyną na dobre i złe i ja jestem..... i jestem im wdzięczna, za te wszystkie chwile radości, króre nam stworzyli....
A ten przepych, luksus itd. o którym piszesz? nie widziałam takiego, jeśli chodzi o naszych zawodników, żadnego też gwiazdorzenia, narzeczonych..... chyba nie oglądałyśmy tej samej tv.
A ja jestem z naszymi chłopakami, nie sztuką jest kibicować, gdy idzie
a kiedy im dobrze szlo, chyba w........... 1974 za trenera Zagorskiego ale wtedy to na chleb mowilac bep, a moze jeszcze nie bylo cie na swiecie??dobrze, sztuką jest być z drużyną na dobre i złe i ja jestem..... i
jestem im wdzięczna, za te wszystkie chwile radości, króre nam
stworzyli.... A ten przepych, luksus itd. o którym piszesz? nie
widziałam takiego, jeśli chodzi o naszych zawodników, żadnego też
gwiazdorzenia, narzeczonych..... chyba nie oglądałyśmy tej samej tv.
kiedy? a choćby z Rosją ładnie grali, a z Grecją I połowa? a 1974 ? hm, skąd wiesz, może już kibicowałam nawet?
Przed wojną to dopiero były mecze...która z Was pamięta?