Forum

Kuchenne porady

dekoracje do tortów

• Autor: agusia1111 Data: 2012-06-10 11:10:38

Chciałabym abyście mi pomogli w znalezieniu jakiegoś fajnego sklepu w Warszawie z dekoracjami. Coś w stylu kwiatki, listki figurki( na tort weselny). Znalazłąm kilka w internecie ale może macie jakieś sprawdzone i   chcielibyście polecić. Pozdrawiam 

• Autor: maria123 Data: 2012-06-10 12:15:36

Fajnym sklepem jest Tortownia nie pamiętam na jakiej ulicy się znajduje ale mają również sklep internetowy tortownia.pl i tam są cuda i cudeńka tylko ceny czasami wysokie .

• Autor: Alll Data: 2012-06-10 12:28:39

Nie znam sklepów z takimi dekoracjami w Warszawie. Widziałam piękne róże z czekolady w sklepie PAN-centrum w Poznaniu. Ceny niestety są porażające zarówno dekoracji jak i przesyłki.

• Autor: lexi27 Data: 2012-06-11 06:47:33

Naprawdę fajne rzeczy możesz znaleźć na Allegro: http://allegro.pl/dekoracje-cukiernicze-dodatki-spozywcze-dekoracje-cukiernicze-111075

Wystraczy wejść w zakładkę "Dekoracje cukiernicze" jak wyżej i tam znajdziesz kwiatki, listki, opłatki, masy, wszystko czego potrzebujesz i o wiele tańsze niż w sklepach wysyłkowych.

Kiedy potrzebuję takich cudeniek kupuję u allegrowiczki o nazwie karmel811. Produkty są zawsze świeżutkie, precyzyjnie wykonane i przecudnie prezentują się na tortach! Polecam !

• Autor: Ania35 Data: 2012-06-11 17:07:11

Ja też polecam ta zakładkę na Allegro. Często kupuję dekoracje na ciasta i torty. Ceny są przystępne, a produkty śliczne i pięknie prezentują się na tortach. Pozdrawiam

Przejdź do pełnej wersji serwisu