Po raz kolejny prosze was o pomoc ,jadłam ciasto.krem był z masy tofikowej ,jednak nie był to krem na margarynie gdy stał w lodówce to był taki jakby kruchy.Może dodano do masy mleka w proszku?Robiła któraś Was cosik takiego?
ciekawa zagadka to twoje ciasto:) czyli było na ciemnym biszkopcie z bitą śmietaną,gorzka czekolada i płatki migdałów.W necie znalazłam podobne pod nazwą Toffimilk niestety nie było przepisu bo była to reklama jakiejś cukierni,może chociaż ta nazwa Cię naprowadzi:)
Po raz kolejny prosze was o pomoc ,jadłam ciasto.krem był z masy tofikowej ,jednak nie był to krem na margarynie gdy stał w lodówce to był taki jakby kruchy.Może dodano do masy mleka w proszku?Robiła któraś Was cosik takiego?
Tak sobie teraz myślę że może to była bita śmietana z zelatyną.
Joluś Skarbie ... a może to była jakaś odmiana 3 bita ? Ciasto na herbatnikch , czy na biszkopcie ??
Podaje przykładowo :
http://wielkiezarcie.com/recipe43149.html
'' cuś '' w ten deseń ??
To napewno nie był3 bit ciemny biszkopt w środku ta masa z płatkami migdałowymi na wierzch bita śmietana gorzka polewa i znow płatki
Tak sobie myśle że to musi być ciasto puszek z przepisu siostry Anastazji. Jest bita śmietana, karmel, migdały
podaję link do strony
http://wielkiezarcie.com/recipe64757.html
ciekawa zagadka to twoje ciasto:) czyli było na ciemnym biszkopcie z bitą śmietaną,gorzka czekolada i płatki migdałów.W necie znalazłam podobne pod nazwą Toffimilk niestety nie było przepisu bo była to reklama jakiejś cukierni,może chociaż ta nazwa Cię naprowadzi:)