Przyznaję się bez bicia, że od ponad 5ciu lat popełniam wciąż ten sam proceder...podglądam Wielkie Żarcie! Jako, że czasem trudno bywało z dostaniem się do komputera postanowiłam w końcu coś z tym zrobić...zakupiłam sobie własny! I teraz mogę się do Was odezwać, bez obawy, że zabiorą mi klawiaturę:) i powiedzieć: kocham Was! W końcu znamy się tyle lat
P.S.Jesteście dla mnie Wielką Inspiracją, zbyt wielu osobistych przepisów nie posiadam, bo ta skarbnica zawiera chyba wszystkie...ale podglądać będę, a jak się naumiem to i fotkę wstawię
Zaglądaj do nas i pisz, no i pokaż te kociska i labradorzycę! Nie możesz odmówić, skoro najstarsza użytkowniczka WuŻetu z pewnie najstarszym labradorem WuŻetu Cię o to prosi :D
Cudne psisko w awatarze, wielki łagodny przytulak sierściogub, śliniuch i ogonotłuk :) To jest rasa stworzona, żeby kochać wszystko, co ma dwie nogi :)
Cudne psisko w awatarze, wielki łagodny przytulak sierściogub, śliniuch i ogonotłuk :) To jest rasa stworzona, żeby kochać wszystko, co ma dwie nogi :)
przenajukochańsze istoty na świecie...żeby jeszcze gadać umiała...oj porozmawiałybyśmy na wszystkie tematy
Witam serdecznie! Ja też zaczynałam od podglądania i praktykowania przepisów, a teraz nie wyobrazam sobie dnia bez zerknięcia, co słychac na Forum. To naprawdę uzależnia, ale w bardzo nieszkodliwy sposób :))
Przyznaję się bez bicia, że od ponad 5ciu lat popełniam wciąż ten sam proceder...podglądam Wielkie Żarcie! Jako, że czasem trudno bywało z dostaniem się do komputera postanowiłam w końcu coś z tym zrobić...zakupiłam sobie własny! I teraz mogę się do Was odezwać, bez obawy, że zabiorą mi klawiaturę:) i powiedzieć: kocham Was! W końcu znamy się tyle lat
P.S.Jesteście dla mnie Wielką Inspiracją, zbyt wielu osobistych przepisów nie posiadam, bo ta skarbnica zawiera chyba wszystkie...ale podglądać będę, a jak się naumiem to i fotkę wstawię
Witaj bardzo się ciesze że będziemy miec tutaj czarnego kota po domu już mi jeden czarny z złotymi oczami drepta:):)
: kocham Was!
Mnie też? Mnie też?
Witaj i baw się dobrze :) Już bez podglądania :)
: kocham Was! Mnie też? Mnie też? Witaj i baw się dobrze :) Już bez
Ciebie też, Ciebie też :)podglądania :)
a mnie?
a mnie?
Ciebie też, toż to oczywista oczywistość:) przypomniał mi się ulubiony dowcip, ale o tem potem...Więc Ciebie też witam i cieszę się, że mnie witasz.
Cześć :)
Zaglądaj do nas i pisz, no i pokaż te kociska i labradorzycę! Nie możesz odmówić, skoro najstarsza użytkowniczka WuŻetu z pewnie najstarszym labradorem WuŻetu Cię o to prosi :D
Witaj fajnie ze jestes:)
Witaj :) Fajnie mieć własny komputer .
Pięć lat bym nie wytrzymała! Witaj!
Witaj, witaj, i jak to mówią lepiej późno ....
Witaj :)
Witaj i baw się dobrze,a bywa wesoło
dziękuję za miłe przyjęcie, chyba fotki umiem już wklejać hihi
Profesor Boski...miałobyć tutaj :D
Cudne psisko w awatarze, wielki łagodny przytulak sierściogub, śliniuch i
przenajukochańsze istoty na świecie...żeby jeszcze gadać umiała...oj porozmawiałybyśmy na wszystkie tematyogonotłuk :) To jest rasa stworzona, żeby kochać wszystko, co ma dwie nogi
:)
Witaj czarny kocie. Ja tez zaczynalam od podgladania.Teraz jestem uzalezniona od WZ.
Witaj i korzystaj z przepisow jak my wszyscy
Witam serdecznie!
Ja też zaczynałam od podglądania i praktykowania przepisów, a teraz nie wyobrazam sobie dnia bez zerknięcia, co słychac na Forum. To naprawdę uzależnia, ale w bardzo nieszkodliwy sposób :))
I ja witam cieplutko!
Witamy, witamy :)
Witaj serdecznie:)