Za wyróżnienie w konkursie Wiosenne grillowanie zamówiłam sobie taką patelnie, dzisiaj mi przywiózł kurier. Pochwalcie się co sobie zamówiłyście za swoje wyróżnienia.:)
aloalo te łapki pieski to takie silikonowe rękawice do wyciągania gorących rzeczy z pieca itp. Ale moje dziecko znalazło inne zastosowanie dla tych łapek ;) Można się nimi bawić w teatrzyk ;)
I ja dołączam się do gratulacji ,Wasze przepisy są bardzo ciekawe,godne uwagi i wypróbowania więc te nagrody naprawdę trafiły w odpowiednie ręce.Cieszę się razem z Wami
Za wyróżnienie w konkursie Wiosenne grillowanie zamówiłam sobie taką patelnie, dzisiaj mi przywiózł kurier. Pochwalcie się co sobie zamówiłyście za swoje wyróżnienia.:)
Gratuluję :-)
Super patelnia :) Gratulacje! :) Do mnie dotarła dziś nagroda za trzecie miejsce :) Nie mogę się nacieszyć tymi cudeńkami :)
Olusia super zestaw !!!
Szczerze ZAZDROSZCZĘ !
Jakbym miała dwa takie zestawy z przyjemnością bym się podzieliła :)
Olusia, super nagroda, gratuluję:)
Super nagroda! Gratuluję serdecznie.
Super patelnia :) Gratulacje! :) Do mnie dotarła dziś nagroda za trzecie
Olusia, pewnie będziesz wymyślać nowe ,wspaniałe przepisy:)) Gratuluję oczywiscie;)miejsce :) Nie mogę się nacieszyć tymi cudeńkami :)
Z wygraną czy bez z pewnością będę wymyślać nowe przepisy :) Ale nie ukrywam, że uprzyjemni mi to ich przygotowywanie :)
Do czego słuzą te zwierzęce łebki? :)
aloalo te łapki pieski to takie silikonowe rękawice do wyciągania gorących rzeczy z pieca itp. Ale moje dziecko znalazło inne zastosowanie dla tych łapek ;) Można się nimi bawić w teatrzyk ;)
Bardzo dziękuje za odpowiedź :)
Gratuluję :) Super nagroda!
Można było inne rzeczy wybrac, ale mi przypadła do gustu, taka głęboka patelnia:)
Też by mi się taka przydała :) Patelni, dzieci i szklanek nigdy za wiele! :) Świetny wybór IMO.
Dziewczyny, super nagrody! Jesteście Wielkie, to i macie super wielkie nagrody! Gratuluję..)
Gratulacje wygranej
Super patelnia dla super kuchareczki! Gratulacje!
Świetna nagroda, gratuluję wygranej:)
Gratulacje Mamo Różyczki i Olusiu
Gratuluję dziewczyny!Super nagrody.
Świetne są takie głębokie patelnie. Mam podobną, oczywiscie sama musiałąm za nia zapłacić :))) ale uwielbiam w niej gotować, smażyć, dusić itd.
Diewczyny gratuluję wygranej!
I ja dołączam się do gratulacji ,Wasze przepisy są bardzo ciekawe,godne uwagi i wypróbowania więc te nagrody naprawdę trafiły w odpowiednie ręce.Cieszę się razem z Wami
Gratuluje Wszystkim nagrodzonym;-)) :*
Zatem i ja przyłączam się najszczerzej gratulując...toż w takich patelenkach nie może się nie udać
hmmm zazdraszczam....