Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Nagrody, nagrody i jeszcze więcej nagród czyli relacje z Wiosennego Grillowania z Galicją Dębicą

• Autor: Wkn Data: 2012-06-21 14:17:25

Konkurs Wiosenne Grillowanie dobiegł końca, nagrody ufundowane przez firmę Galicja Dębica wędrują lub już powędrowały do zwycięzców, a my zakładamy wątek, w którym będziemy dzielić się wrażeniami z konkursu, chwalić się opisami i zdjęciam otrzymanych nagrodami oraz gratulować autorom wyróżnionych przepisów.

Administratorzy serwisu składają ukłony i gorące podziękowania nie tylko wszystkim uczestnikom konkursu, ale również naszemu Sponsorowi, który przeznaczył dla WuŻetowiczów wielki pakiet świetnych produktów, garnków, garnuszków, patelni, sztućców oraz całe mnóstwo innych gadżetów. Doszły już do mnie słuchy, że każdy, kto otworzył pakę błyskawicznie przesłaną przez kuriera, jest zadowolony, ale proszę, podzielcie się wrażeniami również na forum!

Osobom, które jeszcze nie zrealizowały kuponu przypominam, że choć kupon jest na kwotę do 50 zł, można oczywiście złożyć zamówienie na dowolnie wyższą kwotę, zaznaczyć w opcjach wysyłki "odbiór osobisty", wpisać numer kuponu... i na koniec zapłacić kwotę, o jaką przekroczyło się wartość kuponu. (czyli np. złożyć zamówienie na 75 zł i ponieważ kupon uprawniał do darmowych zakupów do 50 zł - zapłacić brakujące 25 zł :)

A oto link do naszego (już archiwalnego) konkursu: http://wielkiezarcie.com/contest.php?contest=114242

Z przepisów nadesłanych do konkursu powstaje też apetyczny e-book :)

• Autor: Jola66 Data: 2012-06-21 14:43:36

Wczoraj odebrałam swoje zamówione produkty, zamówiłam sobie 2 różne zestawy sztućców do ciasta. Zamówienie i wysyłka była bardzo szybka:) Pozdrawiam

• Autor: APM Data: 2012-06-21 14:53:41

Ja też już odebrałam nagrodę :-) wzięłam sobie m.in. szklanki, łapkę do piekarnika, zestaw do oliwy... jestem bardzo zadowolona :-)

• Autor: InkaMalinka Data: 2012-06-21 14:59:01

A ja zamówiłam sobie patelnię grillową za którą zapłaciłam niecałe 5zl. :-) Jestem bardzo zadowolona, już była używana:-)

• Autor: izeczka Data: 2012-06-21 15:23:21

moja paczka dotarła wczoraj - kurier miał problemy z wniesieniem wielkiego pudła :) a gdy zapytał co to i powiedziałam, że główna nagroda w konkursie kulinarnym to serdecznie mi gratulował :)

Pięknie dziękuję bo nagroda wspaniała :)

• Autor: mysza75 Data: 2012-06-21 16:24:51

Ja również odebralam już swoją nagrodę, wybralam sobie czajnik emaliowany o którym marzyłam, ze wzorem toscani jest cudny i właśnie w nim gotuje wodę na herbatkę. Dziekuje pięknie za nagrodę

• Autor: MIENTA Data: 2012-06-21 17:07:46

Do mnie także wczoraj dotarła nagroda:) Bardzo się z niej ciesze i dziękuje:) Szczególnie podoba mi się garnek w którym można zapiekać potrawy w piekarniku, jestem pewna, że to z niego będę najczęściej korzystać :)

• Autor: olusia23 Data: 2012-06-21 18:07:20

Więc i w tym wątku napiszę, że nagroda za zającie 3 miejsca wczoraj do mnie dotarła. Nie spodziewałam się tak szybkiej przesyłki :) Wielki plus za organizację :) Nagrody przecudne! :) Przesyłka zabezpieczona fachowo - 30 minut ją rozpakowywałam :) Choć jeszcze nie korzystałam z garnków i patelni wiem, że z pewnością będą służyć mi przez lata, bo jakość produktów z Galicji jest naprawdę na wysokim poziomie. Łapki dziś wypróbowałam na gorącej blaszce z piekarnika! Są świetne bardzo wygodne w użyciu i rzeczywiście nic nie parzy, jak przy tradycyjnych materiałowych rękawicach. Deska świetna - duża i łatwa do czyszczenia. Pędzelków używam tylko silikonowych więc z pewnością te również się przydarzą. Łopatki silikonowe świetne i choć mam zestaw plastikowych łopatek, to jednak te wygrane, dotrą wszędzie, ponieważ są giętkie i elastyczne i bardzo łatwe do mycia. Garnki super! Patelnia świetna! Jak przetestuję napiszę, więcej o ich funkcjonalności.

Z tego miejsca chciałam bardzo serdecznie podziękować za nagrodę i pogratulować wszystkim zwycięzcom oraz wyróżnionym osobom! Pozdrawiam gorąco!

• Autor: olusia23 Data: 2012-06-26 22:03:13

A więc jestem ogromnie zadowolona z ceramicznego garnka oraz ceramicznej patelni. Super jakość! W garnku gotowałam mięsny sos, nic nie przywiera, wszystko pięknie się rumieni, a co najważniejsze - mycie tego garnka to prawdziwa przyjemność. Jedno pociagnięcie gąbki i garnek umyty. Dodatkowo suszy się prawie sam bo woda po opłukaniu sama z niego spływa. Podobnie patelnia - teraz używana na okrągło. Była już potrawka, jajecznica, jajka sadzone, kotlety i prażone ziarna. Zdała test na 6! To chyba najlepsza patelnia jaką miałam do tej pory, a dodam, że używałam tylko patelni czołowych producentów :) 

• Autor: Mama - Różyczki Data: 2012-06-21 18:12:33

Ja też dostałam wczoraj nagrodę, którą sobie zamówiłam za wyróżnienie w konkursie:)

• Autor: Izabela Nowak Data: 2012-06-21 18:29:17

nagroda dotarła bardzo szybko ,zwrot za przesyłkę także otrzymałam

• Autor: smakosia Data: 2012-06-21 20:36:00

Brawo! Świetne nagrody. Gratulacje dla wszystkich

• Autor: InkaMalinka Data: 2012-06-21 21:42:16

Dziewczyny jak ja wam zazdroszczę tych pięknych kolorowych garnków i patelni-są cudowne aż chce się gotować:-)

Może sprawie sobie taki komplecik, jak dacie znać jak się sprawują:-)

• Autor: bahus Data: 2012-06-21 21:50:15

PROTESTUĘ !!!!!!!!!! Nie dostałem żadnej nagrody...to niesprawiedliwe. Fakt, że nie brałem udziału w konkursie nie usprawiedliwia organizatorów. Chyba odejdę z Wielkiego Żarcia...nie zniosę takich "machlojek" i rażących nieprawidłowości. Ot co

Obrażony Bahus

• Autor: Wkn Data: 2012-06-21 22:26:22

Upiekę Ci Świętojańskiego rogala Bachusińskiego na pocieszenie, chcesz? :D

• Autor: bahus Data: 2012-06-22 17:07:06

Upiekę Ci Świętojańskiego rogala Bachusińskiego na pocieszenie, chcesz?
    :D

Tak... ale do popicia koniecznie piwo !!!

• Autor: makusia Data: 2012-06-21 22:50:21

PROTESTUĘ !!!!!!!!!! Nie dostałem żadnej nagrody...to niesprawiedliwe.
    Fakt, że nie brałem udziału w konkursie nie usprawiedliwia
    organizatorów. Chyba odejdę z Wielkiego Żarcia...nie zniosę takich
    "machlojek" i rażących nieprawidłowości. Ot co Obrażony Bahus

Jeśli mogę to przyłączę się do protestu

• Autor: kokarda Data: 2012-06-21 22:58:35

i ja i ja i ja

zresztą jakbym nawet brała udział to i tak bym nic wygrała.. jak zwykle..

• Autor: Wkn Data: 2012-06-21 23:15:00

Na pocieszenie napiszę, że ja też jeszcze nigdy w życiu niczego nie wygrałam, hm... chyba jestem do niczego :(

• Autor: makusia Data: 2012-06-21 22:52:28

Gratuluję serdecznie zwycięzcom:)) I czekam na e-booka;)

• Autor: ciapeczka Data: 2012-06-22 09:01:48

ja jeszcze nie dostałam nagrody ale zamówienie złożyłam i odp. dotyczącą planowanej wysyłki otrzymałam. Oczekuje cierpliwie:)

• Autor: joana30 Data: 2012-06-22 10:00:37

Gratuluję wszystkim wyróżnionym!

Ja też już otrzymałam przesyłkę :) Oprócz sztućców, talerza ryby, chciałam sobie zamówić więcej pucharków ale otrzymałam maila, w którym napisano cyt. "Można już korzystać z pełnej wartości nagrody i zamawiać produkty do kwoty 50 zł." więc zmieściłam w tej kwocie tylko 4 :(

Mimo to bardzo dziękuję za wyróżnienie a zamówione produkty na pewno mi sie nie raz przydadzą :)

Oczywiście z niecierpliwością czekam na e-booka :)

• Autor: bahus Data: 2012-06-22 17:06:00

Gratuluję wszystkim którzy brali udział w konkursie... i tym wygranym i tym którym chwilowo się nie powiodło. Wszystkie porzepisy są świetne i warte powielenia w praktyce.

Również z niecierpliwością oczekuję e-booka.

• Autor: agf Data: 2012-06-22 23:17:45

I ja przesyłkę dostałam, bez problemu i szybciutko. Akurat się przydało wyróżnienie, bo cierpiałam na brak termosu porządnego, a jako, że mam 9,5-miesięcznego synka, z którym coraz częściej wyjeżdżamy z domu na dłużej, ciepła woda jest pożądana :) No i myślę też już o jesiennych wielogodzinnych grzybobraniach w lecie :)

Do tego pędzelek silikonowy, bo nieraz mi go brakuje, a jakoś zawsze zapominam kupić i mała deseczka do krojenia, bo ich nigdy dość!

Dziękuję za miłą zabawę.

• Autor: superbaba4 Data: 2012-06-26 20:53:29

Zamówiłam głeboką patelnię. Ekepresowo do mnie dotartła i jestem w fazie testowania jej :)

• Autor: przejs Data: 2012-08-16 15:02:31

A ja dopiero niedawno zamówiłam nagrodę. Obeszło sie bez najmniejszego problemu, patelnia przyszła błyskawicznie :) I jest naprawdę super. Marzyłam o patelni grillowej, więc za wygraną baaaardzo dziękuje :)

• Autor: Wkn Data: 2012-08-17 19:50:30

Cieszymy się razem z Tobą :) Pochwal się, cyknij fotkę i prześlij na forum.

Przejdź do pełnej wersji serwisu