Emilki to śliczne dziewczynki, zdrowe i silne i to się liczy a z łobuziarstwem sobie poradzimy ;-)
Pomyśleć, że Emilka ma już 2,5 miesiąca, a ja końcem maja miałam się "szykować na poród" no to Emilka się pośpieszyła i nie miałam czasu się wyszykować , urodziłam początkiem kwietnia cesarką a miałam rodzić naturalnie - los płata figle. :)
Dopisano 12-07-15 13:17:05:
Marika masz rację. Emilki to straszne łobuziary i wiesz? Czym starsze tym bardziej niegrzeczne widzę. Ale radzimy sobie. ;-) i. Dobrze, że te upaly się skończyły u mnie. Bo to była masakra. Emilka cały czas płakała, na dodatek stan podgorączkowy. Tylko kąpiel w zimnej wodzie zbijała ten stan. Upały minęły i jest ok. Emi gaworzy. Mówi aaauu, aamm, maa, buu, gaa, guu ;-) Unosi główkę już na dłuższą chwilę. Leżąc na brzuszku ugina nogi, upodobniając się do żabki. ;-) Porusza nogami i rączkami, zwłaszcza wtedy gdy dorosły coś do niej mówi. Gdy widzi znajomą osobę, tzn mnie, tatusia czy Kubę uśmiecha się. Lubi ssać kciuk. :D
Jest na piersi i jak na razie jej to wystarcza. Dopajam wodą i herbatkami. ;-) Jest pulchniutka naprawdę. Waży już 5,7 kg. Lekarka mówi, że wcale nie wygląda na wcześniaka. Zupełnie zdrowe dziecko jak z terminu. ;-)
A oto mój 2,5 miesięczny maluszek ;-)
Chociaż czy ja wiem, czy taki maluszek? ;-) Coraz cięższa się robi ;-)
Słodki kwiatuszek :-)
Jaki słodki cukiereczek .... Pozdrawiam Was Wszystkich Dużych i Małych ...
Śliczna Emilka:) gratuluję i niech się zdrowo chowa:)
No proszę! Moja imienniczka Niech rośnie zdrowo. Gratuluję skarbu.
Słodka :)))Gratuluję :)
slodka niech sie zdrowo chowa
Kochane Maleństwo..
Ślicznosci malutkie, całusek w czółko:)
śliczne imię.gratulacje
gratulcje śliczna
cóż za Ślicznota :) wszystkiego dobrego,pozdrawiam ;-)
Śliczna kruszynka i jak słodko śpi. Życzę zdrowia,pozdrawiam.
Ona tylko udaje, że śpi, słodziaszek mały :D
Śliczna dziewczynka, a jakie piękne włoski ma :)
Słodziutka..... ale to tylko pozory:) :) Wiem, bo tez mam Emilkę i niezły z niej, najukochańszy, gagatek. Usciski dla malutkiej.
Oj tak ,potwierdzam, śliczne te Emilki są, ale łobuziary nie z tej ziemi.... Życzę dużo cierpliwości! Ale słodziak.......
Niech zdrowo się chowa ta laleczka słodka.!
Słodki ciężarek :)) I jaki śliczny. Dużo zdrówka życzę
Dziękujemy za życzenia i komplementy :-)
Emilki to śliczne dziewczynki, zdrowe i silne i to się liczy a z łobuziarstwem sobie poradzimy ;-)
Pomyśleć, że Emilka ma już 2,5 miesiąca, a ja końcem maja miałam się "szykować na poród" no to Emilka się pośpieszyła i nie miałam czasu się wyszykować , urodziłam początkiem kwietnia cesarką a miałam rodzić naturalnie - los płata figle. :)
Dopisano 12-07-15 13:17:05: