W mojej szkole nie ma takiej tradycji. I może dobrze, bo w dzisiejszych czasach od razu pojawiłyby się wątpliwości co do kosztów. A czasami rodzice zwyczajnie chcą podziękować za serce okazywane ich dzieciom. Miło jest w szkole Różyczki :)
Zawsze można podać zestaw dobrze naponczowanych ciast na biszkopcie. Wiesz, grubo biszkopta, cienko masy - jest co nasączać. Jak nie możesz ze szkiełka to chociaż z serwetki
ha niedosc ze mozna naponczowac biszkopt, podac mase z alkoholem to jeszcze zrobic alkogalaretke, kawalek takiego ciasteczka i nauczyciele musieli by do domu wracac piechota
Napracowały się dziewczyny, ale warto było! wszystko bardzo smakowało:)
Ale pysznosci.
Pyszności i jak cudnie podane!
A tak przy okazji: która klase kończy Różyczka?
I klase Lo.
Pięknie przygotowany stół aż chce się wszystkiego skosztować,pewnie większość pomysłów pochodzi od Różyczki.
NIe tylko, ma jeszcze dwie uzdolnione koleżanki w tym kierunku:)
To już nastolatkę masz w domu i dwa Szkraby :)
Bardzo apetycznie to wygląda :)
Wygląda cudnie, ale czy to nauczyciele sobie za to płacili ?
Nie , nie płacili :)zostało trochę kasy ze składowych, dzieciaki tez jedli:)
O ja cieeee, jak ja lubię tak podane "papu" :) Takie malutkie, dopieszczone, pracochłonne :) Uwielbiam a samej nie chce mi się tak dziubdziać.
Zdolne Dziewczyny! A nauczycielom zazdroszczę trochę :) Niech im w biodra pójdzie hihi
Super podane, aż ślinka leci;)) Anulka to powinna w kierunku gastronomii się kształcić Pogratuluj od makusi:)
Pięknie i bardzo apetycznie to wygląda. Aż mi ślinka leci
Wszystko wygląda wspaniale.
W mojej szkole nie ma takiej tradycji. I może dobrze, bo w dzisiejszych czasach od razu pojawiłyby się wątpliwości co do kosztów. A czasami rodzice zwyczajnie chcą podziękować za serce okazywane ich dzieciom. Miło jest w szkole Różyczki :)
Pozdrawiam.
az mi mowe odebralo! ;) przepiekne i z pewnoscia przesmaczne! pochwal sie, co robila Rozyczka? ;)
Razem dziewczyny robiły wszystko:)
Strasznie apetyczne jedzonko! Pięknie podane.
Super ,wyśmienite,trochę zazdroszczę im talentu bo ja takiego nie mam.Pozdrawiam dziewczyny i życze dalszych kulinarnych sukcesów.
Czegoś mi tutaj brakuje ale cóż ...w szkole nauczyciele nie mogą...
Bahusek jak zawsze o jednym
Srtipizeryyyki
Ja myślę że
Zawsze można podać zestaw dobrze naponczowanych ciast na biszkopcie. Wiesz, grubo biszkopta, cienko masy - jest co nasączać. Jak nie możesz ze szkiełka to chociaż z serwetki
ha niedosc ze mozna naponczowac biszkopt, podac mase z alkoholem to jeszcze zrobic alkogalaretke, kawalek takiego ciasteczka i nauczyciele musieli by do domu wracac piechota
Pyszności :)