Wszystko, co tylko miłe na świecie, Wszystko, co tylko pomyślność wróży, Niech się wam w jedno ogniwo splecieI będzie szczęściem w życia podróży!
Wszystkiego najlepszego również dla połówka :)
No masz ci los ... Bahatku , szampana '' grzej '' w lodówie .. )) ,ależ ten czas leci ....
Samych radosnych, cudownych chwil we dwoję .... Cmoooooook )))
Dziękujemy bardzo !!! Bardzo nam miło :)
Zdrówka i wielu, wielu rocznic!!!
Samych dobrych i radosnych dni na wspólnej drodze życia.!
Wszystkiego najlepszego :)
Kolejnych wspaniałych rocznic!
100 lat. Pamiętasz jaka była wtedy pogoda, a jaka jest dzisiaj? U nas nie było wtedy nawet 20 stopni. U Ciebie troszkę cieplej. Dzis miałam 32 stopnie w cieniu.
Chłodno było, występowałam w płaszczu :) Za to mimo obaw nie padało, dzisiaj też straszyło deszczem ale 27stopni dało się odczuć. :)
Całe mnóstwo miłości! Przy okazji wszystkiego dobrego, powodzenia planu ( to już w tym miesiącu! ) przeprowadzki do Włoch :)
Wielu, wielu wspólnych, szczęśliwych lat życzę!!!!!
Ale ten czas leci, dopiero co ślub... wszystkiego dobrego dla Was))
Wszystko, co tylko miłe na świecie,
Wszystko, co tylko pomyślność wróży,
Niech się wam w jedno ogniwo splecie
I będzie szczęściem w życia podróży!
Wszystkiego najlepszego również dla połówka :)
No masz ci los ... Bahatku , szampana '' grzej '' w lodówie .. )) ,ależ ten czas leci ....
Samych radosnych, cudownych chwil we dwoję .... Cmoooooook )))
Dziękujemy bardzo !!! Bardzo nam miło :)
Zdrówka i wielu, wielu rocznic!!!
Samych dobrych i radosnych dni na wspólnej drodze życia.!
Wszystkiego najlepszego :)
Kolejnych wspaniałych rocznic!
100 lat. Pamiętasz jaka była wtedy pogoda, a jaka jest dzisiaj? U nas nie było wtedy nawet 20 stopni. U Ciebie troszkę cieplej. Dzis miałam 32 stopnie w cieniu.
Chłodno było, występowałam w płaszczu :) Za to mimo obaw nie padało, dzisiaj też straszyło deszczem ale 27stopni dało się odczuć. :)
Całe mnóstwo miłości! Przy okazji wszystkiego dobrego, powodzenia planu ( to już w tym miesiącu! ) przeprowadzki do Włoch :)
Wielu, wielu wspólnych, szczęśliwych lat życzę!!!!!
Ale ten czas leci, dopiero co ślub... wszystkiego dobrego dla Was))