Forum

Rozmowy wolne i frywolne

pomoc - Chorwacja

• Autor: ally Data: 2012-07-04 08:00:11

Witam!

Proszę was kochani o konkretny namiar jakiegoś noclegu w Chorwacji. Przeglądałam forum i widzę,że sporo osób tam jeżdzi.My chcemy poraz pierwszy. W necie jest tego cała masa ale wolałabym takie spanie z polecenia. Może jakis konkretny link - tam byliśmy polecamy. Proszę o pomoc. Chcemy jechać z 6 latkiem a ja jestem w ciąży i marzą nam się wakacje właśnie w Chorwacji. Ewentualnie jeśli ma ktoś dobry namiar na Włochy to tez poproszę. z góry dziękuję.

• Autor: domia Data: 2012-07-04 08:13:55

Mamy w planach też wyjazd do Chorwacji. Jezeli dojdzie do skutku, to pojedziemy w "ciemno". Ponoc miejsc noclegowych sporo a różne są wymogi  turystów. Na miejscu można się dogadać i sprawdzic czy wlącznie z okolicą wszystko gra. Fakt, mamy znacznie starsze dzieci to na pewno łatwiej.) Chętnie poczytam wątek. Pozdrawiam

• Autor: ally Data: 2012-07-04 08:17:01

Mąż mnie namawia na jazdę w ciemno ale z dzieckiem 6 letnim i ja w ciąży wolę miec coś pewnego

• Autor: domia Data: 2012-07-04 08:30:16

szczerze, to nawet mam, mialam kilka namiarów na noclegów. Nigdy nie pomyślałam, zeby z nich skorzystać. Nawet ostatnio znajoma  podczas rozmowy o Chorwacji oferowała mi namiar na ( ale widzisz to jest duży apartament na 2x4osoby) z dużym tarasem, widokiem na morze. Ale zejscie na plaże strome i wysokie. Płacą 15Euro/osobę/dobę.  Na pewno taka oferta nie dla was. Inni znajomi jechali w ubieglym roku z młodszą latoroślą zupełnie w ciemno. Znaleźli  wielkością cos dla siebie, pod swoja kieszeń i tez wrócili w zachwycie.

• Autor: matani Data: 2012-07-04 08:36:17

To prawda, wszędzie stoją z tabliczkami "apartman", ale wymogi każdy ma inne. Ja nie pojechałabym w ciemno.

My byliśmy 2 lata temu w Zadarze w Dalmacji północnej, kwatera (apartament w willi: 2 sypialnie, salon, aneks kuchenny, łazienka, taras) kosztowała nas ok. 500€ za tydzień (ok. 70€ za dobę za apartament), byliśmy z 2 dużych dzieci. Niestety nie mam już linka do mojej kwatery, a widzę że zniknęła ze strony. Szukam zawsze tu: http://www.holiday-rentals.co.uk/Croatia/r1015.htm

• Autor: olusia1 Data: 2012-07-04 23:30:48

poszukaj Lanterna kamping dla nas super! bylismy tam 3 lata temu , miejscowosc Porec a bylismy tam z vacansolidei jakos tak to sie pisze

• Autor: monia1i Data: 2012-07-05 19:31:22

Ja ze swojej strony serdecznie polecam osrodek Lina miejscowosc Lumbarda.Wszystko sie miesci na przepieknej wyspie Korcula.My jechalismy z biura podrozy,ale dojazd na koszt wlasny.Naprawde super osrodek z basenem i plaza.Jedzenie mozna kupic sobie na miejcu w przeuroczej restauracji nad brzegiem morza.Mozna tez samemu gotowac bo w poblizu jest dobrze zaopatrzony market a na kwaterach kuchnia we wszystko zaopatrzona.Prosze wpisac w google osrodek lina,Lumbarda i poczytac wiecej oraz obejrzec zdjecia.

Przejdź do pełnej wersji serwisu