Rety, jakie pięknośći.. Dorosłych ten widok zachwyca a co dopiero dzieci. A nie bylo im żal jeść tych potworków? Znając moje dzieci, pewnie by nie zjedli a postawili jako dekoracja.
Ja dzis upiekłam muffinki ale tradycyjne, białe z owocami. Moje zjedzone bez sentymentów..)
One są świetne! A teraz poprosimy o więcej szczegółów (czyli cały przepis dodany na WuŻet) - na pewno mnóstwo osób skorzysta z takiego super pomysłu :)
Chciałam się pochwalić moimi muffinkowymi potworami. Zrobiłam je na imprezę dla dzieci. Dzieciaki były zachwycone.
Rety, jakie pięknośći.. Dorosłych ten widok zachwyca a co dopiero dzieci. A nie bylo im żal jeść tych potworków? Znając moje dzieci, pewnie by nie zjedli a postawili jako dekoracja.
Ja dzis upiekłam muffinki ale tradycyjne, białe z owocami. Moje zjedzone bez sentymentów..)
SUPER! Możesz napisać coś więcej o kremie którym je zrobiłaś?
One są świetne! A teraz poprosimy o więcej szczegółów (czyli cały przepis dodany na WuŻet) - na pewno mnóstwo osób skorzysta z takiego super pomysłu :)
Dzięki za miłe słowa. Już dołączam przepis do moich przepisów
one są super:)
Milutkie te stworki. Też bym zjadła takiego potworka:)
Dziękuję za miłe komentarze. Od rana mam zły dzień ale po waszych wpisach się uśmiechnełam.
No widzisz, jesteśmy lekiem na całe zło :) Jak sobie człowiek pogotuje albo popisze o gotowaniu, to od razu mu lepiej!