Tenis jest jeszcze malo popularny w Polsce ale moze sa wsrod WZowcow milosnicy tego sportu badz grajacy , ktorzy trzymaja dzisiaj kciuki za Agnieszke...niech rozniesie Williams :)
Piersza od ponad trzydziestu lat ktoraa dostala sie do Wimbledonu. Trzymam za nia kciuki!!
Williams ma sile ale i tak gratulacje dla Agnieszki, chociaz ogladajac meczmoge powiedziec ze dziewczyna nie ma szybkosci i dlatego przegrala Oj,tam, szybkość ma, tylko podaje za łatwe piłki , ale wyrobi się i udowodni że jest najlepsza;)
zobacz makusiu jakie pilki podaje williams... A. nie jest na tyle szybka zeby je odbierac, wedlug mnie tego jej wlasnie brakuje.Poza tym te pilki wybijane w gore rzeczywiscie sa "easy" dla przeciwnika(nie tylko dla williams)
Tenis jest jeszcze malo popularny w Polsce ale moze sa wsrod WZowcow milosnicy tego sportu badz grajacy , ktorzy trzymaja dzisiaj kciuki za Agnieszke...niech rozniesie Williams :)
Piersza od ponad trzydziestu lat ktoraa dostala sie do Wimbledonu. Trzymam za nia kciuki!!
Jakoś nie rozniosła, może następnym razem::)Żeby roznieśc Williams trzeba miec siłę byka, Agnieszka przy Williams wygląda jak rusałka leśna::)
Najważniejsze że dostała się do finału :)
to już jest dużym sukcesem dla Polski :)
dokładnie, a nasi siatkarze dostali się do finału ligi :) Polska!! :)
a dla Radwańskiej duże brawa ;)
Williams ma sile ale i tak gratulacje dla Agnieszki, chociaz ogladajac mecz moge powiedziec ze dziewczyna nie ma szybkosci i dlatego przegrala
Williams ma sile ale i tak gratulacje dla Agnieszki, chociaz ogladajac mecz
Oj,tam, szybkość ma, tylko podaje za łatwe piłki , ale wyrobi się i udowodni że jest najlepsza;)moge powiedziec ze dziewczyna nie ma szybkosci i dlatego przegrala
Williams ma sile ale i tak gratulacje dla Agnieszki, chociaz ogladajac
zobacz makusiu jakie pilki podaje williams... A. nie jest na tyle szybka zeby je odbierac, wedlug mnie tego jej wlasnie brakuje.Poza tym te pilki wybijane w gore rzeczywiscie sa "easy" dla przeciwnika(nie tylko dla williams)meczmoge powiedziec ze dziewczyna nie ma szybkosci i dlatego
przegrala Oj,tam, szybkość ma, tylko podaje za łatwe piłki , ale
wyrobi się i udowodni że jest najlepsza;)
Z Williams się nie udało, ale to naprawdę silna zawodniczka, a dla mnie Isia i tak jest najlepsza;))
Dziękuję jej za emocje jakie wywołała:)