Moje drogie Żarłoczki pomóżcie wybieramy sie z mężem i dzieckiem do stolicy na początku sierpnia na 3 dni i szukamy jakiegos taniego hotelu,pensjonatu w ludzkiej cenie,ważne dla nas jest żeby w cene wliczone było śniadanie może któraś z Was zna takie miejsce.W necie jest mnówstwo ofert ale pomyślałam ze może warto najpierw popytać,może ktoś w Was zna takie miejsce,był tam proszę pomóżcie-Pozdrawiam
Kasiu ! Niedawno już był taki wątek o noclegu w stolicy .. Moja siostra przebywała tam z rodziną i była bardzo zadowolona . Może i Wam przypadnie do gustu , poczytaj ...
Kasiu ! Niedawno już był taki wątek o noclegu w stolicy .. Moja siostra przebywała tam z rodziną i była bardzo zadowolona . Może i Wam przypadnie do gustu , poczytaj ... http://www.puffahostel.pl/
Megi! nie zagladam tu codziennie i nie jestem na bieżąco z tematami o jakich tu się rozmawia,musiałam gdzieś przeoczyc interesujący mnie wątek bo szukałam takiego tematu tutaj,mimo wszystko dziekuje za zainteresowananie.
Witam ja z mężem byliśmy "Pod Lipami" są to trzy hoteliki każdy ma swoją nazwę a wspólną nazwę mają " Noclegi Okęcie " śniadanie było w cenie noclegu. A w hotelu była do dyspozycji kuchnia z wyposażeniem. Tylko na śniadanie trzeba było przejść do innego budynku tak ze 100m , ale to tylko lepiej smakowało śniadanie. Najlepiej sprawdz sobie w necie . Pozdrawiam
Witam ja z mężem byliśmy "Pod Lipami" są to trzy hoteliki każdy ma swoją nazwę a wspólną nazwę mają " Noclegi Okęcie " śniadanie było w cenie noclegu. A w hotelu była do dyspozycji kuchnia z wyposażeniem. Tylko na śniadanie trzeba było przejść do innego budynku tak ze 100m , ale to tylko lepiej smakowało śniadanie. Najlepiej sprawdz sobie w necie . Pozdrawiam
Moje drogie Żarłoczki pomóżcie wybieramy sie z mężem i dzieckiem do stolicy na początku sierpnia na 3 dni i szukamy jakiegos taniego hotelu,pensjonatu w ludzkiej cenie,ważne dla nas jest żeby w cene wliczone było śniadanie może któraś z Was zna takie miejsce.W necie jest mnówstwo ofert ale pomyślałam ze może warto najpierw popytać,może ktoś w Was zna takie miejsce,był tam proszę pomóżcie-Pozdrawiam
Kasiu ! Niedawno już był taki wątek o noclegu w stolicy .. Moja siostra przebywała tam z rodziną i była bardzo zadowolona . Może i Wam przypadnie do gustu , poczytaj ...
http://www.puffahostel.pl/
Kasiu ! Niedawno już był taki wątek o noclegu w stolicy .. Moja
Megi! nie zagladam tu codziennie i nie jestem na bieżąco z tematami o jakich tu się rozmawia,musiałam gdzieś przeoczyc interesujący mnie wątek bo szukałam takiego tematu tutaj,mimo wszystko dziekuje za zainteresowananie.siostra przebywała tam z rodziną i była bardzo zadowolona . Może i Wam
przypadnie do gustu , poczytaj ... http://www.puffahostel.pl/
Witam ja z mężem byliśmy "Pod Lipami" są to trzy hoteliki każdy ma
swoją nazwę a wspólną nazwę mają " Noclegi Okęcie "
śniadanie było w cenie noclegu. A w hotelu była do dyspozycji kuchnia z
wyposażeniem. Tylko na śniadanie trzeba było przejść do innego
budynku tak ze 100m , ale to tylko lepiej smakowało śniadanie. Najlepiej
sprawdz sobie w necie . Pozdrawiam
Dziękuje wygląda całkiem fajnie.
Też mi się wydaje, że to całkiem fajne miejsce, ale nic nie wspominają o tym, żeby śniadanie było wliczone w cenę. Może to się zmieniło...?