bardzo proszę o radę - zaplanowałam i zrobiłam na jutrzejsze spotkanie tiramisu, a tu okazało się, że część gości odwołało swój udział, teraz pytanie i prośba o pomoc. Czy tiramisu MOŻNA ZAMROZIĆ????
Zamrażam prawie wszystko, ale tego jeszcze nigdy. Zrobiłam dużą porcję z przepisu JOLDEM, specjalnie wykosztowałam się na Amaretto - a tu problem z nadmiarem!
Bardzo proszę o radę w tej sprawie - z góry dziękuję!
moja teściowa zamroziła mi przez pomyłkę tort tiramisu,kupiony,odmrozilam go nastepnego dnia.wszyscy uwazali ze nic mu sie nie stało,mnie sie jednak wydawalo ze stracil na puszystości.
moja teściowa zamroziła mi przez pomyłkę tort tiramisu,kupiony,odmrozilam go nastepnego dnia.wszyscy uwazali ze nic mu sie nie stało,mnie sie jednak wydawalo ze stracil na puszystości.
Bardzo dziękuję za wpis - chyba zaryzykuję, bo na pewno wszystkiego pozostali goście nie zjedzą - a nie chcę zostać z tym sam na sam, bo to grozi dodatkowymi centymetrami w obwodach. Lecę teraz do kuchni, muszę jeszcze upiec placek ucierany z wiśniami, bo moje wnuczki nie mogą zjeść tiramisu - alergiczki niestety.
Kochane forumowiczki,
bardzo proszę o radę - zaplanowałam i zrobiłam na jutrzejsze spotkanie tiramisu, a tu okazało się, że część gości odwołało swój udział, teraz pytanie i prośba o pomoc. Czy tiramisu MOŻNA ZAMROZIĆ????
Zamrażam prawie wszystko, ale tego jeszcze nigdy. Zrobiłam dużą porcję z przepisu JOLDEM, specjalnie wykosztowałam się na Amaretto - a tu problem z nadmiarem!
Bardzo proszę o radę w tej sprawie - z góry dziękuję!
marycha
moja teściowa zamroziła mi przez pomyłkę tort tiramisu,kupiony,odmrozilam
Bardzo dziękuję za wpis - chyba zaryzykuję, bo na pewno wszystkiego pozostali goście nie zjedzą - a nie chcę zostać z tym sam na sam, bo to grozi dodatkowymi centymetrami w obwodach. Lecę teraz do kuchni, muszę jeszcze upiec placek ucierany z wiśniami, bo moje wnuczki nie mogą zjeść tiramisu - alergiczki niestety.go nastepnego dnia.wszyscy uwazali ze nic mu sie nie stało,mnie sie jednak
wydawalo ze stracil na puszystości.
Spokojnie możesz zamrozić.
Spokojnie możesz zamrozić.
Już to zrobiłam!