Życzenia jak najbardziej , ale po przysiedzę małżeńskiej .. póki co wszystko może się zdarzyć .. :) Oczywiscie wszystko co najpiękniejsze mam na uwadze ... ::)) Tragedie i horrory wykluczam .. :))
Życzenia jak najbardziej , ale po przysiedzę małżeńskiej .. póki co wszystko może się zdarzyć .. :) Oczywiscie wszystko co najpiękniejsze mam na uwadze ... ::)) Tragedie i horrory wykluczam .. :))
Aaa.. to nie jestem w takim razie obeznana w "przesądach"..;) Zatem, zyczę przespanej nocy, bo ja pamiętam, że przed swoim ślubem nie zmrużyłam oka..:) (zaznaczam, że spałam sama;))
A kysz z przesądami .. jak najdalej jestem o tego :)) . Jest ślub są życzenia nie ma śluby .. zyczę przespanej , wypoczętej nocy , bo kolejna nocy wymaga kondycji fizycznej i psychicznej . !
Nicola wyśpij się Kochana , bo podkrążone oczy nie zawsze można make - upem zamaskować .. Wszystko jest perfekcyjnie zapietę na ostatni ... kęs serniczka .. ::))
Zatem najlepsze życzenia z okazji tego wyjątkowego dnia!:)
W tym uroczystym dniu,
który rozpoczyna
Waszą wspólną drogę,
Wszystkiego co najlepsze
radosne i piękne…
Z całego serca życzę Wam wielu cudownych lat… razem.
Życzenia jak najbardziej , ale po przysiedzę małżeńskiej .. póki
Aaa.. to nie jestem w takim razie obeznana w "przesądach"..;) Zatem, zyczę przespanej nocy, bo ja pamiętam, że przed swoim ślubem nie zmrużyłam oka..:) (zaznaczam, że spałam sama;))co wszystko może się zdarzyć .. :) Oczywiscie wszystko co najpiękniejsze
mam na uwadze ... ::)) Tragedie i horrory wykluczam .. :))
A kysz z przesądami .. jak najdalej jestem o tego :)) . Jest ślub są życzenia nie ma śluby .. zyczę przespanej , wypoczętej nocy , bo kolejna nocy wymaga kondycji fizycznej i psychicznej . !
Nicola wyśpij się Kochana , bo podkrążone oczy nie zawsze można make - upem zamaskować .. Wszystko jest perfekcyjnie zapietę na ostatni ... kęs serniczka .. ::))
Zatem donoszę, że jest już po ceremoni zaślubin, skądinąd bardzo pięknej..:)
Teraz już chyba mogę raz jeszcze złożyć życzenia pomyślności..:)
Młodej Parze życzę wielu szczęśliwych lat!
Młodej Parze życzę wiele radosnych lat na wspólnej drodze życia.!
Dużo szczęścia i pomyślności na nowej drodze życia
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :)
Dużo szczęścia, miłości i wytrwałosći :))
Małżeństwo to podróż w nieznane,
życzę zatem szczęśliwej podróży!
Wiara, nadzieja, miłość: trzy cnoty niech towarzyszą w nowej podróży, niech szczęśliwości promyczek złoty przyświeca Młodej Parze najdłużej!
Musicie być silni miłością,
która wszystko znosi,
wszystkiemu wierzy,
wszystko przetrzyma,
tą miłością,
która nigdy nie zawiedzie.
Przyjmijcie najserdeczniejsze życzenia , wasze szczęście w Was samych !
PS . Czekam na kolejny artykuł .. '' dywagacje młodej żony ''
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia :)
Wszystkiego dobrego!
zaufania, cierpliwości i duuużo miłości
Teraz zauważyłam wątek :D
DZIĘKUJĘ! Nie ma to jak być zbombardowaną dobrymi życzeniami. Póki co, wszystkie się sprawdzają i już czwarty dzień zczynam w osobistym raju :-)
Noc przed ślubem przespałam jak dziecko, na weselu bawiłam się jak podlotek, a noc po ślubie spędziłam jak bardzo dorosła kobieta ;))
Senik był, w postaci tortu, pojawił się przy akompaniamencie piosenki Louisa Armstronga http://www.youtube.com/watch?v=kXaId_-3hQQ
pozdrawiam i dziękuję jeszcze raz
małpiatko :*
Czyli wszystko zgodnie z planem..:) I tak jak być powinno..:)
Zatem teraz pozostaje życzyć udanej podróży poślubnej, ale to już zupełnie odrębna historia..;)