Jesli to Twoje poczatki to calkiem udane. Ja zajmuje sie decu od kilku lat i bardzo mnie to wciagnelo.
A teraz o pracach: Faktycznie brakuje cieniowan na rozach. Jesli tego nie umiesz to sprobuj przed przyklejeniem motywu podmalowac przedmiot. Brzeg przejechalabym bitumem albo patyna. Deseczka nabralaby glebi.
Co do ostatniej butelki- czy to jest country crackle? Na szyjce nie wyszedl jak powinien i wyglada na rozmazany. Sprobuj crak do spekan delikatnych. Wypelnisz go porporina, a efekt jest przepiekny i spekania ladniejsze.
I jedna uwaga czysto technicza/estetyczna - kolczyki z muszelka przeszlifuj na mokro i delikatnie polakieruj, bo w dolnej czesci masz zaciek, ktory niezbyt ladnie wyglada.
Masz rację, trochę się rozmazała - ale to była faktycznie jedna z pierwszych butelek i tak czy inaczej jestem z niej dumna :) a za radę do kolczyka dziękuję bardzo! przyda się na pewno
Pochwalę się i ja moimi wypocinami decu... lubię się tym czasem zająć, nawet jeśli nie wychodzi tak, jakbym chciała. Mam trochę więcej zdjęć, ale...
Dopisano 12-07-30 20:06:18:
wyłamanie w złotych niestety było tzw."firmowe" - ale to nic, zostawię je dla siebie :)bardzo fajnie:)
Ładne!!!
Szkoda, że przy deseczce nie ma cieniowania, ale bardzo ładne prace.
niestety, do tej pory nie nauczyłam się cieniowania :( i bardzo żałuję!!
Spokojnie, wszystkiego się nauczysz. :)
ładne prace:)
Ładne. !!
przecudne...że ja nie posiadam zdolności plastycznych ale kolczyki nauczyłam się robić dzięki wątkowi daawno temu
Piękne, dzieła sztuki :]
Gratuluję talentu
Jesli to Twoje poczatki to calkiem udane. Ja zajmuje sie decu od kilku lat i bardzo mnie to wciagnelo.
A teraz o pracach: Faktycznie brakuje cieniowan na rozach. Jesli tego nie umiesz to sprobuj przed przyklejeniem motywu podmalowac przedmiot. Brzeg przejechalabym bitumem albo patyna. Deseczka nabralaby glebi.
Co do ostatniej butelki- czy to jest country crackle? Na szyjce nie wyszedl jak powinien i wyglada na rozmazany. Sprobuj crak do spekan delikatnych. Wypelnisz go porporina, a efekt jest przepiekny i spekania ladniejsze.
I jedna uwaga czysto technicza/estetyczna - kolczyki z muszelka przeszlifuj na mokro i delikatnie polakieruj, bo w dolnej czesci masz zaciek, ktory niezbyt ladnie wyglada.
Masz rację, trochę się rozmazała - ale to była faktycznie jedna z pierwszych butelek i tak czy inaczej jestem z niej dumna :) a za radę do kolczyka dziękuję bardzo! przyda się na pewno
bardzo ładne! mam nadzieję, ze kiedyś też dojdę do takiej wprawy ;)
Piękne, masz talent :)
Jak dla mnie bardzo ładne prace, nie żadne wypociny.
Super :) Ja niestety nie mam zdolności manualnych i podziwiam wszystkich, którzy potrafią robic takie cudeńka.
śliczne : ) pozazdrościć talentu bo u mnie z plastyką to kiepsko