Takie to szczere i proste życzenia ofiaruję Tobie w Dniu Twego urodzenia. Wiele uśmiechów, a mało złości, długich lat życia w szczęśliwości, dobrego zdrowia i pomyślności, jak najmniej smutków, dużo radości, dużo przygód morza wrażeń moc słodyczy nic goryczy
Abyście dalej szli przez życie Trzymając się mocno za ręce. Zawsze uśmiechnięci, zawsze razem, Zawsze pewni swoich uczuć. Niechaj los Wam sprzyja, Niosąc powodzenie.
Wszystkiego, co najlepsze, co dobre i miłe, co budzi uśmiech na twarzy, co kryje się w maleńkim słowie - szczęście... Dużo zdrówka i słonka oraz wielkich wrażeń przy spełnianiu marzeń!
ślicznie dziękuję za życzonka...oj zaległości straszne mam, tak dawno mnie tu nie było...frytka Tobie również wszystkiego naj naj, znam tylko dwie osoby urodzone tego dnia, tym bardziej miło...jedną jest moja siostrzenica, ot taki prezencik od siostry 11lat temu...a koty czarne mam trzy, śpią obok, bo pogoda śpiąca...Olciaa niech WAM się wiedzie
Takie to szczere i proste życzenia
ofiaruję Tobie w Dniu Twego urodzenia.
Wiele uśmiechów, a mało złości,
długich lat życia w szczęśliwości,
dobrego zdrowia i pomyślności,
jak najmniej smutków, dużo radości,
dużo przygód morza wrażeń
moc słodyczy nic goryczy
Abyście dalej szli przez życie
Trzymając się mocno za ręce.
Zawsze uśmiechnięci, zawsze razem,
Zawsze pewni swoich uczuć.
Niechaj los Wam sprzyja,
Niosąc powodzenie.
Wszystkiego najlepszego również dla połówka :)
Wszystkiego najlepszego :)
Duzo szczęścia, samych radosnych dni!
Wszystkiego, co najlepsze, co dobre i miłe,
co budzi uśmiech na twarzy,
co kryje się w maleńkim słowie - szczęście...
Dużo zdrówka i słonka oraz wielkich wrażeń
przy spełnianiu marzeń!
Wszystkiego najlepszego dziewczyny:)
Wszystkiego najlepszego
Wszystkiego najlepszego
100 lat ,Wszystkiego najlepszego również dla połówka:)
Bardzo dziękuję za życzenia :*
Dołączam się do życzeń.Czarnykot to dziwne ja też mam dzisiaj urodziny i mam też czarnego kota a właściwie kocice Tinę.
ślicznie dziękuję za życzonka...oj zaległości straszne mam, tak dawno mnie tu nie było...frytka Tobie również wszystkiego naj naj, znam tylko dwie osoby urodzone tego dnia, tym bardziej miło...jedną jest moja siostrzenica, ot taki prezencik od siostry 11lat temu...a koty czarne mam trzy, śpią obok, bo pogoda śpiąca...Olciaa niech WAM się wiedzie