Forum

Kuchenne porady

Pawlova

  • Autor: sunny Data: 2012-08-04 12:33:00

    Szybkie pytanie, nie mam czasu szukać. Jak długo może czekać upieczona beza do pawlovej? Ewentualnie, czy można mrozić ?

  • Autor: dorotaibasia Data: 2012-08-04 12:53:52

    szczelnie owinięta dzien,dwa, w chłodnym miejscu, o mrożeniu gotowej bezy nie słyszałam...

  • Autor: bergamotka2 Data: 2012-08-04 15:46:30

    szczelnie owinięta dzien,dwa, w chłodnym miejscu, o mrożeniu gotowej bezy
    nie słyszałam...

    ... ja upieczone bezy przyechowywałam bardzo długo , więc skąd proponowany tak krótki czas 2 - 3  dni ?

  • Autor: KasiaBMJ Data: 2012-08-04 21:57:30

    Przyznam się, że upiekłam i zapomniałam była w szafce chyba z 2 tygodnie nic jej to nie zaszkodziło

  • Autor: dorotaibasia Data: 2012-08-04 22:15:03

    bo klasyczne bezy są suche, a prawdziwa pavlova jest krucha z zewnątrz a w środku taka pianka jak ptasie mleczko....

Przejdź do pełnej wersji serwisu