Szybkie pytanie, nie mam czasu szukać. Jak długo może czekać upieczona beza do pawlovej? Ewentualnie, czy można mrozić ?
szczelnie owinięta dzien,dwa, w chłodnym miejscu, o mrożeniu gotowej bezy nie słyszałam...
szczelnie owinięta dzien,dwa, w chłodnym miejscu, o mrożeniu gotowej bezynie słyszałam...
Przyznam się, że upiekłam i zapomniałam była w szafce chyba z 2 tygodnie nic jej to nie zaszkodziło
bo klasyczne bezy są suche, a prawdziwa pavlova jest krucha z zewnątrz a w środku taka pianka jak ptasie mleczko....
Szybkie pytanie, nie mam czasu szukać. Jak długo może czekać upieczona beza do pawlovej? Ewentualnie, czy można mrozić ?
szczelnie owinięta dzien,dwa, w chłodnym miejscu, o mrożeniu gotowej bezy nie słyszałam...
szczelnie owinięta dzien,dwa, w chłodnym miejscu, o mrożeniu gotowej bezy
... ja upieczone bezy przyechowywałam bardzo długo , więc skąd proponowany tak krótki czas 2 - 3 dni ?nie słyszałam...
Przyznam się, że upiekłam i zapomniałam była w szafce chyba z 2 tygodnie nic jej to nie zaszkodziło
bo klasyczne bezy są suche, a prawdziwa pavlova jest krucha z zewnątrz a w środku taka pianka jak ptasie mleczko....