Forum

Rozmowy wolne i frywolne

testowanie produktów?

• Autor: Olciaa Data: 2012-08-09 21:50:19

witajcie

przeglądając blogi kulinarne często napotykam posty dotyczące testowania produktów,a to ktoś dostał ketchup ,a to patelnie,a to galaretki,przyprawy...

nie ukrywam że tez chętnie bym coś"potestowała" i opisała to na swoim bolu,stąd moje pytanie.

gdzie szukac namiarów na takowe produkty?trzeba się gdzieś logować?płacić/kupić?ogłaszać?

pozdrawiam

Olciaa

• Autor: misia123 Data: 2012-08-09 21:53:58

ja też jestem zainteresowana:)

• Autor: Ewa1982 Data: 2012-08-09 21:58:59

Z tego co wiem to blog trzeba mieć przynajmniej pół roku i musi mieć ponad 3500 wejśc miesięcznie.

• Autor: makusia Data: 2012-08-09 22:07:51

Z tego co wiem to blog trzeba mieć przynajmniej pół roku i musi mieć
    ponad 3500 wejśc miesięcznie.

Hmm... ja miałam blog miesiąc, i dostałam propozycję przetestowania przyprawy, więc może te wymogi są różne, Fakt ilość wejść jest ważna. 

Olciu, nigdzie nie pisałam, nic nie płaciłam, moderator jednego z portali napisał do mnie z zapytaniem, i tyle, albo się zgadzasz, albo nie;)

Ale sama będę obserwować ten wątek, z ciekawości:) 

• Autor: Olciaa Data: 2012-08-09 22:13:14

aha czyli juz mniej więcej rozumiem o co chodzi.

a reklamowałaś blog w jakiś sposób na jakiś portalach że mialaś az tyle wejśc-3500 miesięcznie to imponujący wynik

• Autor: makusia Data: 2012-08-09 22:19:43

aha czyli juz mniej więcej rozumiem o co chodzi. a reklamowałaś blog w
    jakiś sposób na jakiś portalach że mialaś az tyle wejśc-3500
    miesięcznie to imponujący wynik

Nie pamietam ile wejść miałam,ale  około 3 tyś chyba  , bo to był pierwszy miesiąc, więcej dodawanych przepisów....itd.. Konto mam na durszlaku, i mikserze, i oczywiście stronę bloga na Facebooku;) 

• Autor: Monika09 Data: 2012-08-09 22:22:48

Olciu, pracuję w firmie, która często dostaje wiadomości mailowe od blogowiczek. Dotyczą one m.in. możliwości przetestowania naszych produktów i opisania ich na blogu.

Dlatego proponuję Ci, abyś napisała maila z prośbą do firmy, której produkt chciałabyś przetestować.  Oczywiście musisz się liczyć z tym, że Twój mail zostanie bez odpowiedzi. Bo albo zaginie w gąszczu ważniejszych, albo poprostu producent nie jest w tej chwili zainteresowany, albo ..........

• Autor: Olciaa Data: 2012-08-10 14:00:13

juz wszystko rozumiem i wiem,dziekuje za odpowiedzi

Przejdź do pełnej wersji serwisu