aha czyli juz mniej więcej rozumiem o co chodzi. a reklamowałaś blog w jakiś sposób na jakiś portalach że mialaś az tyle wejśc-3500 miesięcznie to imponujący wynik
Nie pamietam ile wejść miałam,ale około 3 tyś chyba , bo to był pierwszy miesiąc, więcej dodawanych przepisów....itd.. Konto mam na durszlaku, i mikserze, i oczywiście stronę bloga na Facebooku;)
Olciu, pracuję w firmie, która często dostaje wiadomości mailowe od blogowiczek. Dotyczą one m.in. możliwości przetestowania naszych produktów i opisania ich na blogu.
Dlatego proponuję Ci, abyś napisała maila z prośbą do firmy, której produkt chciałabyś przetestować. Oczywiście musisz się liczyć z tym, że Twój mail zostanie bez odpowiedzi. Bo albo zaginie w gąszczu ważniejszych, albo poprostu producent nie jest w tej chwili zainteresowany, albo ..........
witajcie
przeglądając blogi kulinarne często napotykam posty dotyczące testowania produktów,a to ktoś dostał ketchup ,a to patelnie,a to galaretki,przyprawy...
nie ukrywam że tez chętnie bym coś"potestowała" i opisała to na swoim bolu,stąd moje pytanie.
gdzie szukac namiarów na takowe produkty?trzeba się gdzieś logować?płacić/kupić?ogłaszać?
pozdrawiam
Olciaa
ja też jestem zainteresowana:)
Z tego co wiem to blog trzeba mieć przynajmniej pół roku i musi mieć ponad 3500 wejśc miesięcznie.
Z tego co wiem to blog trzeba mieć przynajmniej pół roku i musi mieć
ponad 3500 wejśc miesięcznie.
Hmm... ja miałam blog miesiąc, i dostałam propozycję przetestowania przyprawy, więc może te wymogi są różne, Fakt ilość wejść jest ważna.
Olciu, nigdzie nie pisałam, nic nie płaciłam, moderator jednego z portali napisał do mnie z zapytaniem, i tyle, albo się zgadzasz, albo nie;)
Ale sama będę obserwować ten wątek, z ciekawości:)
aha czyli juz mniej więcej rozumiem o co chodzi.
a reklamowałaś blog w jakiś sposób na jakiś portalach że mialaś az tyle wejśc-3500 miesięcznie to imponujący wynik
aha czyli juz mniej więcej rozumiem o co chodzi. a reklamowałaś blog w
Nie pamietam ile wejść miałam,ale około 3 tyś chyba , bo to był pierwszy miesiąc, więcej dodawanych przepisów....itd.. Konto mam na durszlaku, i mikserze, i oczywiście stronę bloga na Facebooku;)jakiś sposób na jakiś portalach że mialaś az tyle wejśc-3500
miesięcznie to imponujący wynik
Olciu, pracuję w firmie, która często dostaje wiadomości mailowe od blogowiczek. Dotyczą one m.in. możliwości przetestowania naszych produktów i opisania ich na blogu.
Dlatego proponuję Ci, abyś napisała maila z prośbą do firmy, której produkt chciałabyś przetestować. Oczywiście musisz się liczyć z tym, że Twój mail zostanie bez odpowiedzi. Bo albo zaginie w gąszczu ważniejszych, albo poprostu producent nie jest w tej chwili zainteresowany, albo ..........
juz wszystko rozumiem i wiem,dziekuje za odpowiedzi