Rodzice chcą sprzedać bufet z okresu międzywojennego, ale nie wiemy ile mebel jest wart i czy jest tutaj ktoś, kto się zna na antykach? Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Spróbój skontaktować się z kim kto zajmuje się profesjonalnie antykami, np niedaleko mnie jest firma Bogzdal- antyki, myślę że przez internet możesz również zasiegnąć informacji.
Ja sie zajmuje antykami i mam bufet w domu , który z biblioteką kosztował 10 tyś zależy w jakim jest stanie i z jakiego dokładnie okresu ? Wstaw zdjęcie to mój mąż ci powie bardzo dokładnie co i jak Iwona
Rodzice chcą sprzedać bufet z okresu międzywojennego, ale nie wiemy ile mebel jest wart i czy jest tutaj ktoś, kto się zna na antykach? Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Radzę poszukać na allegro podobnego i z podobnego okresu. Na tej podstawie go wycenić.
No właśnie w tym rzecz, że nie ma podobnego.
Udaj się do dobrego stolarza takiego z sercem i zamiłowania do mebeli .. Powinien coś sensownego podopiewiedzieć ..:D
Spróbój skontaktować się z kim kto zajmuje się profesjonalnie antykami, np niedaleko mnie jest firma Bogzdal- antyki, myślę że przez internet możesz również zasiegnąć informacji.
w komisach meblowych mozesz popatrzeć, popytać ,może coś podpowiedzą:), uwielbiam takie meble z duszą:)
Adres najbliższej desy , tam się kupuje i sprzedaje i jest wycena.
Ja sie zajmuje antykami i mam bufet w domu , który z biblioteką kosztował 10 tyś
zależy w jakim jest stanie i z jakiego dokładnie okresu ?
Wstaw zdjęcie to mój mąż ci powie bardzo dokładnie co i jak
Iwona