życzymy Tobie sercem całym : zdrowia, szczęścia, pomyślności, sto lat życia i radości. może jeszcze inne masz życzenia, więc też życzymy ich spełnienia :)
Życzę Ci, aby marzenia które skrywasz na dnie Twojego serca, doczekały się spełnienia, Korzystając z okazji Twojego święta przesyłam Ci również garść nadziei i wiary, aby dały Ci one siłę do pokonywania trudności jakie pojawiają się w codziennym życiu.
Dziękuję wszystkim za szczere i piękne życzenia.Nie miałam dostępu do neta, przez to spóźnione podziękowania.
Tak sie zlożyło, ze w tym roku obchodzilam okrągłe urodzinki. Zamiast organizować rodzinną nasiadówkę, wyjechaliśmy do Chorwacji. Cudowny kraj, urokliwe zakątki, krystalicznie czysta woda i te ryby... Urodzinki zapamiętam do końca życia.
W dniu tak pięknym i wspaniałym
życzymy Tobie sercem całym : zdrowia, szczęścia, pomyślności,
sto lat życia i radości.
może jeszcze inne masz życzenia, więc też życzymy ich spełnienia :)
Wszystkiego co najlepsze :)
Życzę Ci, aby marzenia
które skrywasz na dnie Twojego serca,
doczekały się spełnienia,
Korzystając z okazji Twojego święta
przesyłam Ci również garść nadziei i wiary,
aby dały Ci one siłę do pokonywania trudności
jakie pojawiają się w codziennym życiu.
Sto lat !!!!
wszystkiego naj naj naj Marzenko !:*
Wszystkiego najlepszego .
Sto lat !!!! .
Spóżnione, ale szczere życzenia urodzinowe,wszystkiego najlepszego.!!
Przepraszam za spóźnienie, ale wczoraj mnie nie było. Najlepszego życzę!
Dziękuję wszystkim za szczere i piękne życzenia.Nie miałam dostępu do neta, przez to spóźnione podziękowania.
Tak sie zlożyło, ze w tym roku obchodzilam okrągłe urodzinki. Zamiast organizować rodzinną nasiadówkę, wyjechaliśmy do Chorwacji. Cudowny kraj, urokliwe zakątki, krystalicznie czysta woda i te ryby... Urodzinki zapamiętam do końca życia.
pozdrawiam wszystkich