Forum

Zdrowie i uroda

Złota maska

• Autor: martynka 13 Data: 2012-08-15 10:29:19

Niestety należę do osób, które wierzą w magiczną moc kremów przeciwzmarszczkowych.Jednak żaden cudowny wynalazek zmarszczek mi nie "wyprasował". Dziś znalazłam coś takiego.

http://www.trueslim.info/eliz/v1/c/

Może wy mnie przekonacie, że to znowu wyrzucanie pieniędzy w błoto.

• Autor: alicja_bt Data: 2012-08-15 10:49:29

Najlepsza w tej reklamie jest Wiesława -najpierw jest napisane mam 47lat, a pod spodem Wiesława 53lata . Nie wierze, że po zastosowaniu maski babka na jednym zdjęciu pozbyła się opadających powiek. Przyjrzyj się dobrze zdjęciom to wszystko pic na wodę i szkoda kasy, lepiej fajny ciuch kupić. Olać zmarszczki jak będziesz uśmiechnięta to na nie nikt uwagi nie zwróci. Taka kolej rzeczy ja w żadne cudowne specyfiki nie wierzę.

• Autor: aggusia35 Data: 2012-08-15 14:45:26

W obecnych czasach gdzie grafika komuterowa dokonuje wszelkich cudów przygladanie się zdjęciom jest bez sensu. :)

• Autor: alicja_bt Data: 2012-08-15 16:01:02

To samo miałam na myśli na tych zdjęciach ktoś przedobrzył

• Autor: Mama - Różyczki Data: 2012-08-15 12:01:44

I nie wyprasuje:) trzeba umiec starzec się z godnością i nie nabijac kasy firmom kosmetycznym.Moja mama wierzy w krem nivea i stosuje go odkąd tylko pamiętam. Ma ładną gładką buzie,a kilka zmarszczek dodaje jej uroku.

• Autor: w jesiennym stroju Data: 2012-08-15 13:19:37

Obawiam się, że to fałszywa reklama. Lepiej już te pieniądze wydać w zakładzie kosmetycznym

• Autor: aggusia35 Data: 2012-08-15 14:49:30

MR nasz 100 % racji tylko najpierw trzeba się nauczyć tej godności. Czy nie nabijać kasy firmą kosmetycznym ? hm.. Od wieków ludzie walczą z oznakami starości wszyscy chcemy być jak najdłużej zdrowi pełni sił itd., a obecny kult młodości nie pomaga w starzeniu się z godnością :)

• Autor: hanah30 Data: 2012-08-15 13:27:10

Maseczka wygładzająca zmarszczki żółtko wymieszać z oliwą np. oliwka dla dzieci , równomiernie wyłożyć na twarz zmyć ciepłą wodą po 20 minutach

• Autor: Mika K Data: 2012-08-15 14:08:45

Z pewnością żaden krem ci zmarszczek nie wyprasuje:)co najwyżej botox na 6 miesięcy ci pomoże ale ja sama bym go nigdy nie użyła.Zmarszczki to coś w rodzaju ''zagniecenia"na skórze którego nie da się wyprasować niestety:(.Gdyby tak było to świat byłby piękny:).Jeszcze ewentualnie można coś zrobić ze świeżą zmarszczką ale te głębsze bruzdy to już tylko pokochać trzeba:).Poponuję raz w tygodniu pilling dostosowany do rodzaju cery i jakąś fajną maskę algową np.z koloidalnym złotem.Ale najlepiej poradzić się kosmetyczki,która dokładnie oceni rodzaj skóry i dobierze odpowiednie zabiegi.A zdjęcie gołym okiem widać jest retuszowane.Pozdrawiam.

• Autor: martynka 13 Data: 2012-08-15 17:45:01

Dziewczyny bardzo wam dziękuję. Za maskami, o których pisze Mika K się rozejrzę, a przepis hanah 30 pewnie zaraz wypróbuję. Ech, ja się chyba nigdy nie zmienię i nie pogodzę się z mijajacym czasem.

• Autor: aggusia35 Data: 2012-08-15 19:14:34

wiem co czujesz sama to przeżywam :)

• Autor: AniaNick Data: 2012-11-23 16:16:25

racja te maski to jakisc chinskie szarlatanstwo nie wierze w nie Ale sama czesto kupuje maski kolagenowe beautyFace na www.beautyface.pl są orginlne firmowe i tansze odtych chińskich niewidomo z czego zrobionych . działają fajnie zmniejszają zmraczszki i jest chyba z 50 do wyboru w zależności od radzju skóry wszytkim je polecam

Przejdź do pełnej wersji serwisu